Hej curke...evo jedne nove...danas smo imali prvi uzv nakon ivf...imamo 6+1 i predivno srceko...ne zelimo jos nikom reci pa sam morala nekome negdje hihihihi
Vidim neke nove curke!bas lijepo...zelim svima dobrodoslicu i cestitke na plusicima!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma nema ni tu bolovanja ako ti nista nije radis skoro do kraja isto kao i kod nas zadnjih mj i pol ides na porodiljni..
Tmr28 cestitam na plusicuu i dobro dosla..razumijem da si negdje morala podijelit..ja sam jedva cekala reci svima haha
Ma nema ni tu bolovanja ako ti nista nije radis skoro do kraja isto kao i kod nas zadnjih mj i pol ides na porodiljni..
Tmr28 cestitam na plusicuu i dobro dosla..razumijem da si negdje morala podijelit..ja sam jedva cekala reci svima haha
A sta ako radis ili fiizicki posao ili opasan za zdravlje-tipa kemikalije ili slicno?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pa onda te sigurno salju na cuvanje trudnoce isto ako imas neke komplikacije..al ako je sve u redu onda radis do 32tjedna trudnoce..toliko ja znam i toliko sam upucena..
Pa onda te sigurno salju na cuvanje trudnoce isto ako imas neke komplikacije..al ako je sve u redu onda radis do 32tjedna trudnoce..toliko ja znam i toliko sam upucena..
Dakle, niti jedna jedina osoba koju ja znam nije imala komplikacije u trudnoći, a redovno su dobivale bolovanje. Ja kad sam bila trudna, kolegica u administraciji nije znala postupak otvaranja redovnog porodiljnog(28 dana prije termina), jer su sve kolegice ikad koje su radile u firmi išle na komplikacije. Trebalo bi biti ovako kako si napisala, ali u praksi je drugačije. Dakle, sve očito ovisi o ginekologu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji