Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    29. Siječanj 2017. 14:40

Draga mamika3 iz istog sam razloga sada dosla na forum. Posvadala sam se sa muzem i sad on ima onaj glupi obrambeni mehanizam. Sad ce on sutiti i duriti se, a on je zaje... A ja umjesto da se maknem i smirim placem ko kisna godina. Prokleti hormoni.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Mamicaaa
    29. Siječanj 2017. 19:54

Evo da se i ja javim da i kod mene hormoni divljaju...citav tjedan se nesto ljutim i sve mi smeta..nije on toliko ni kriv,al me bas svaka sitnica raspizdi..ne placem al stalno nesto prigovaram i ljutim se...neki dan kad je dosao u krevet i zagrlio me ja sam se probudila i napala ga sta me grlis ruke su ti hladne jesi normalan,a ako me ne zagrli onda se opet naljutim haha.. danas je nesto bolji dan bio,valjda sam umorna od svega pa nemam snage jos se ljutit i svadat,a i nadam se da su prosli dani nervoze i da ce ovaj tjedan biti malo bolji...

Sundi
    29. Siječanj 2017. 20:54

Hej curke evo ja sam u četvrtak navečer bila na 5D ultrazvuku, mini anomally scanu i kombinirnom probiru. Sad imamo 12 tjedana iako po ultrazvuku imamo  13 ali dobro. Nije mama mala pa valjda nemre bit ni beba :). Ja idem stalno na 5D ultrazvuk jel moja doktorica drugi ni nema u ordinaciji. Gledali smo bebicu mice se, sve se vidi i cuje. Imam osjecaj da je beba bolje pregledana od mene ikad.Od srceka, bubrega, želucane vrecice.. Imamo fimić i fotkice i aplikaicju na mobitelu s istim i tak. Fora mi je to.. Tu i tamo se uhavtim kak zurim u fimic na mobu i ne vjerujem... Teta u ljekarni mi je prodala almagea teblete za trudnice. Budem se sutra kod frendice raspitala jel to dobro. A hormoni a mene šoraju totlano... Nemrem vjesti pogledat da ne placem.. Valjda je to normalno..

• Lorena1004
    30. Siječanj 2017. 07:59

drage mame, ja počela kupovati odjeću za bebicu, znam da je još jako rano (termin 5.8) al ne mogu odoljeti pa me zanima obzirom da je to ljeto, da li kupovati duge ili kratke rukave? ja počela s kratkima jer mi to logično ali sam čula da bebama prvih par tjedana nije razvijena cirkulacija i da ih treba obući toplije?

• blu5
    30. Siječanj 2017. 09:08

Jutro cure!
    Puno materijala za čitanje:-) Meni su se hormoni pomalo smirili, tako da mi se čini da sam sada ok. Meni doduše muž nije tu, pa me ni ne može iznervirati, ali recimo baš sam sada u fazi kad ne znam kako ću izdržat dok se ne vrati...još 3 ipo mjeseca... Ja sam bila na amniocentezi u utorak, sve je prošlo ok, treba čekati nalaze tri tjedna. Nisam išla na kombinirani jer je to čista statistika kojoj niti malo ne vjerujem, jer je prema statistici prosječna plaća u Hrvatskoj 5600 kn... Tako da...Sama pretraga je malo neugodna, ali nije bolna i treba mirovati barem dva dana. Ja sam baš ležala dva dana uz dizanje do wc-a, i malo po kući se protegnit, a poslije toga još dva dana malo pripazila i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.