Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    30. Siječanj 2017. 11:32

Ajme ajme, hormoni su zeznuti..Ja sam isto trenutno ok, vidit ćemo šta će biti dalje..Lagertha, radiš li?

Ninche9
    30. Siječanj 2017. 12:49

Sadasnje i buduce mame, pitanjce.. Hoce li neka od vas bojiti  kinderbet? Mi cemo kupiti jedan koristeni u super stanju ali nam nikako ne odgovara boja. Nije jedan od onih starih da bi ga mogli tretirati brus papirom i bojati, nego ovja novije generacije, bojim se ako krenemo na sadasnju boju s brus papirom da cemo sve pokvariti.

Sundi
    30. Siječanj 2017. 14:02

E cure jel mi imamopravo na cijeli GO za ovu godinu ili kak to ide?

mrva2017
    30. Siječanj 2017. 14:09

koliko ja znam imamo...  ja sam si već izračunala kad najranije mogu otići... prvo iskoristit cijeli go i onda porodiljni...

30. Siječanj 2017. 14:23

Ja ću najvjerojatnije ostaviti veći dio godišnjeg za slijedeću godinu. Nekih 17 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.