Ajme ajme, hormoni su zeznuti..Ja sam isto trenutno ok, vidit ćemo šta će biti dalje..Lagertha, radiš li?
Ajme ajme, hormoni su zeznuti..Ja sam isto trenutno ok, vidit ćemo šta će biti dalje..Lagertha, radiš li?
Da. I vjerojatno ću do kraja ako se mene pita I inače sam hiperaktivna, mislim da bih umrla od dosade doma po cijele dane. Bilo bi mi fora prva 2-3 dana.
A ti?
Sadasnje i buduce mame, pitanjce.. Hoce li neka od vas bojiti kinderbet? Mi cemo kupiti jedan koristeni u super stanju ali nam nikako ne odgovara boja. Nije jedan od onih starih da bi ga mogli tretirati brus papirom i bojati, nego ovja novije generacije, bojim se ako krenemo na sadasnju boju s brus papirom da cemo sve pokvariti.
Sadasnje i buduce mame, pitanjce.. Hoce li neka od vas bojiti kinderbet? Mi cemo kupiti jedan koristeni u super stanju ali nam nikako ne odgovara boja. Nije jedan od onih starih da bi ga mogli tretirati brus papirom i bojati, nego ovja novije generacije, bojim se ako krenemo na sadasnju boju s brus papirom da cemo sve pokvariti.
Hej Ninche, ja imam namjeru bojati kinderbet. Ostavila sam ga kod mame u garaži, mi živimo u malom stanu i rekla sam joj da bih ga htjela ofarbati u bijelo. Budem vidjela dal će to ona srediti do kraja veljače - ožujka, pa ako ne sredi to ona za mene onda ću ja naći neku firmu sama.
Sada sam u procesu traženja zastora za stan. Znam da bi najjeftinije prošla u Ikei, ali bi radije da mi to neka firma napravi po mjeri i montažira jer ovako bum ja kupila u ikei i onda će to stajati mjesecima
koliko ja znam imamo... ja sam si već izračunala kad najranije mogu otići... prvo iskoristit cijeli go i onda porodiljni...
Ja ću najvjerojatnije ostaviti veći dio godišnjeg za slijedeću godinu. Nekih 17 dana.
Ja ću najvjerojatnije ostaviti veći dio godišnjeg za slijedeću godinu. Nekih 17 dana.
A ono pravilo da moras potrosit stari GO u prvoj polovici sljedeće godine? A sto nemas onda i sljedece godine cijeli GO od te godine?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji