Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    27. Siječanj 2017. 12:04

mi idemo 3.2. i nadamo se da ćemo saznati spol... jako sam uzbuđena zbog toga....

mrva2017
    27. Siječanj 2017. 12:14

da.. ja stalno gledam dječje stvari po netu....  baš se veselimo....

Elen
    27. Siječanj 2017. 12:31

i ja isto cackam i po netu,i po njuskalu,kad god odem u trgovacki centar...ali sam skuzila da ovi mali žnj ducancici koji nemaju veze sa trg.centrima,niti nekim brendovima imaju bas lijepe pamucne stvari s nizim cijenama nego navedeni.npr.bodiji 24 kn ,3 para carapica po 20 kn itd.pidame 38.

Pinkica93
    27. Siječanj 2017. 13:19

Pozdrav curke!

Mi smo danas bili na pregledu i prvi put smo vidjeli to malo čudovištance kako se miče. Ponosni tatica bio samnom unutra. Spol nismo saznali jer je beba imala skupljene nogice. Nevjerovatno mi je kako se puno toga lijepo vidjelo. Valjda bi svaki kralježak mogla izbrojati kad bi mi se dalo Na glavi se perfektno vidjelo čelo, brada, nosić, okice, uhica... Baš sam bila uzbuđena što sam mogla sve vidjeti. Dragi mi plače da on ništa nije mogao vidjeti osim kralježnice. Dobila uputnice za uzv u bolnici di mislim roditi i za krvnu grupu i Rh faktor. Jedva čekam kad ćemo vidjeti dali je curica ili dečko da se mogu baciti u kupovanje one male slatke robice. Dragi baš zapeo za curicu. Kaže da dečka ne prihvaća, da će ga zamijeniti u bolnici za curicu.

Meni će ovo biti prvo dijete i dobit ću ga sa 23. Što se tiče broja djece, uvijek sam si htjela troje, no prvo trebam i ovo izgurati iz sebe. U životu nisam držala dijete mlađe od valjda godinu dana pa će mi biti stravično držati nešto staro samo nekoliko minuta. Najviše me strah zbog glavice i to što je tako malo i krhko. Trebaš ti to nježno primiti, ali ne baš prenježno da ti ne sklizne iz ruku. Nadam se da će i kod mene bit ko što je bilo kod ne sjećam se više koje cure koje je od prvog trena sve znala.

Sundi
    27. Siječanj 2017. 13:20

Hej curke koje vitamine vi pijete ako ste prosle 12 tjedana?

Pinkica93
    27. Siječanj 2017. 13:25

Ja sam još na Elevit pronatalu do kraja ove kutije pa se selim na Elebaby. Isto sm baš nekidan počela piti šumeće magnezija i to je to.

Eloa
    27. Siječanj 2017. 13:25

Sundi, ja pijem od natural wealtha prenatal... Nekak mi je to najisplatljivije od svih koje sam pogledala, a po sastojcima su svi tu negdje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.