Pozdrav!
Imam jedno pitanjce. Sad kad sam u petak bila kog svog gin dobila sam uputnicu za uzv u bolnicu di mislim ić roditi. Jel još koja od vas to morala obaviti? Sad sam 14+5. Zar mi je to dao za onaj anomaly scan ili zbog ko zna čega drugoga?
Lagertha pa onda vam jos i puno toga stane
Meni su takvi krevetici super, mi cemo uzeti jedan obicni putni krevetic i kupiti madrac da dijete ima gdje spavati kad dodemo k svojima doma, jer ne zivimo u Hrv.
Zasad jos nista nisam "narucila" od nikog, zapravo sve ce me razveseliti sto god dobijemo jer je prva beba i do sad nismo imali nista hehe
Dobila sam tu za uzv i za vađenje krvi za krvnu grupu i Rh faktor. Sutra idem to sve obaviti. Nadam se da me u bolnici neće blijedo gledati i pitati da zašto dolazim. Očito je i ovaj njegov loš jer mi je do sad samo jednom, kad sam bila 11+2 mjerio bebu od glave do trtice i to je to.
To za koji tjedan pred porod znam da se ide tamo di ćeš roditi pa mi je ovo bilo malo čudno. Vidjet ću kaj će mi sutra reći u Vinogradskoj. Nadam se da neću dugo morat čekati za termin i da ću saznati je cura ili dečko. :)
Bok curke,
za javljanje koristim priliku samo kad sam na poslu i to sama u smijeni jer nesmijemo visit na internetu baš.. a kad sam doma preko moba jednostavno ne stignem. A muzev laptop je službeni i uopće mi se ne da moljakat ga..
Dosta sam vas isčitala, i teško mi vas je još sve pohvatat.. Uglavnom imam potrebu poslati zagrljaj mami koja je izgubila bebu
Ja sam bila na pregledu nakon što sam imala lagano smeđi iscjedak, pa pijem duphastone i preporučeno mirovanje u stilu ne dizat teške stvari. Dakle još radim, slj pregled za 4-5 tj. Termin 15.9
Totalno su mi bezveze sad ti papiri koje dobivam (navikla sam na preslatke trudničke knjižice. Ovo mi je kao iz prahistorije. Dobro da još to sve ne odtipka na pisačoj mašini.
Al dobro najbitnije da su trudnoće zdrave!
Slj tj me čeka OGTT, trebam psihičku pripremu za to jer u prošloj sam imala granični šečer 5.1 pa rodila bebu 4,5 kg prirodno.
Btw sam čula točnu informaciju da po novom dijabetes trudnice porađaju 2 tj ranije jer su im statistike pokazale da se u terminu rađaju prevelike bebe?
Kod nas je plan da cekamo ljepse vrijeme i da sve okrecimo i razmjestimo...sva sreca imam sobicu za bebicu,al mislim da ce u pocetku bebac bit s nama u sobi,al naravno u svom kreveticu..za sad samo gledam i pratim gdje sta ima za kupiti pa kad sredimo stan onda cu kupovati...
A isto on nikoga nisam jos nista "narucila" a i nitko se ne nudi,pa cak ni oni sto imaju robicu da proslijede...
E sad pitanje za mame...jesu bolje bodi benkice ili obican bodi za novorodence?
Sortiraj odgovore
Najstariji