Ne znam puno o tim iscjetcima, ali kazu da dok nije smedji ili krvav, nema razloga za paniku! Vjerujem da je sve u redu.
I sama znam imati bjelkastozuckasti nekada, ali to me ne zabrinjava. Odtadili smo 2 urinokulture i ova zadnja je bila dobra...
Nisam dugo bila na forumu. Danas procitah za Lazoni! Bas mi je zao! Vjerujem da ce naci snage za dalje i da ce njen mali andjeo uskoro izmoliti jednu bebicu! 😇😇😇 Puno vjere i snage im zelim!!!
Petra dok nema smedjeg iscjetka i krvi nemas brige neke!
Ako ti je iscjedak neugodnog mirisa ,zelen,( nisam sigurna za zuti) bilo bi dobro otic na pregled al opet nema panike da moras u dva dana Ja sam u 11,12 tjednu tjednu primjetila sirkast bijeli iscjedak koji me nbi brinuo da nije bilo male zelene grudice ,upala rodnice lijecena geonistin vaginaletama i jos su neke bile ne sjecan se imena pa je sve proslo dobro.
Danas veeelikih 18 tjedana Hvala Bogu na zdravlju
Jel imate tko digitalni LCD baby monitor Chipolino VISIO ???
Planiramo ga mozda uzet ,dobila sam od Dm-a -40% na njega tako da me jos vise privlaci
Ja sam isla na anomaly scan i odusevljena sam :D ne mozes vjerovati koliko dr danas mogu vidjeti sa tom tehnologijom :D :D
Petra ja od početka trudnoce vucem isjecdak i to bas jak :/ svi su mi rekli pa i gin da je to normalno u trudnoci. Nekad u danu promjenim i po 3 dnevna uloska..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ninche, u Adarti ti pregled košta 500kn ako plaćaš gotovinom..Ovih 588kn je karticom..Vidjela sam i ja to u poliklininci Đurić, no dok izračun put do Zga mi dođe još 150kn... I još sumnjam da se potrudi tolko koliko Jukić..
Iscjedak je dobar i dok je smeđi, samo da nije krvav. Ja sam vukla iscjedak do pred prošli tjedan(od hematoma) i bio je tamnosmeđ. Sada ga konačno više nemam, valjda se hematom skroz povukao:)
Eloa,koliki ti je bio hematom? moj je 1,1x0,38 cm. pijem duphaston mj dana i nemam iscjedak. sad cu vidjeti drugi tj kakva je situacija.
Pozdrav cure!
Petra ja isto imam iscjedak cijelo vrijeme, prozirni. Moram nosit dnevne uloške ili mjenjat gaćice 5x na dan.
Danas sam 10+1 i nekako se sve bolje osjećam kako trudnoća napreduje više nisam ni toliko umorna kao prije
Što se tiče kombiniranog probira, neću ići ako uzv bude ok
Eloa hvala za info.. mi cemo svakako ici u zagreb pa razmisljam da uzmemo 4d uzv kad cemo vec biti u gradu.. a s druge strane..imam redovne preglede i uvijek s normalnim uzv pa ne znam jel nam bas treba ili ne. Hmm
cure,sto se tice 4d ultrazvuka odite na ponude dana ,tamo imate i do 50% popusta na 4 d . ja cu uskoro ..
Sortiraj odgovore
Najstariji