Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    27. Siječanj 2017. 13:27

ja pijem centravit prenatal s omegom... i svaki dan čašu mg mivele..

• KFK
    27. Siječanj 2017. 13:55

Joj, ja isto čekam konačnu potvrdu spola da mogu malo u šoping :D Bebi sam za Božić kupila neki lijepi baby ručnik dok ne saznam.. hahha

Ja pijem tu i tamo prenatal, ali ne svaki dan. Magnezij nisam uopće uzimala. A krvna slika mi je super pa mi je ginekolog rekao da ne moram ništa, više preventivno sad dok je hladno i izbor voća i povrća nije toliki (domaćeg).

mrva2017
    27. Siječanj 2017. 14:23

KFK, ti još ne znaš spol? Vidim da ti je termin 2 tjedna prije mene....

• Anjaaa
    27. Siječanj 2017. 14:53

Kiara ja imam nizak tlak, ali i inače. Primjetila sam zadnjih tjedan, dva da mi se vrti dosta često, misliš da je to zbog tlaka?

Kiara19
    27. Siječanj 2017. 14:56

Anjaaa

Kiara ja imam nizak tlak, ali i inače. Primjetila sam zadnjih tjedan, dva da mi se vrti dosta često, misliš da je to zbog tlaka?

Pa pomislila sam da je od tlaka jer mi inače nije nizak. Ali ne znam od čega bi još moglo biti?

• KFK
    27. Siječanj 2017. 15:18

mrva2017 nije se dobro vidjelo. beba je imala ruku između nogu i ginekologu se učinilo da je dečko, ali je rekao da može biti i povećan klitoris i da čekamo idući pregled za konačnu potvrdu. (A to je tek 20.2), a ja sam baš znatiželjna

mamika3
    27. Siječanj 2017. 15:31

Ja sam danas obavila uzb kod socijalniog-probao mi reci spol,al tak je lis uzv da se nis nije vidjelo tak da moram bas u bolnicu!Rekla sam mu da nema veze,da cu do poroda saznat sta je!Vidli malo srceko i uheko i veliku glavu....Ha ha...Sad sam 22  plus5,a prema uzv 21plus6!To je ok,mjere odgovaraju za ovaj tjedan trudnice i iskreno se nadam da ce uzv u bolnici biti puuuuuno bolji....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

27. Siječanj 2017. 15:45

Pozz curke :) uh ne znam ni dal sam uspjela sve procitat :D 

Vitamine pijem elevit tj u hrv je to elebaby i uz to jos sumece tablete koje sadrze magnezij, b vitamine i folnu. To svaki dan casu popijem.

E sad, muci me nesto od jucer. Sad sam 24tt i od jucer ujutro primjecujem da imam tokom dana onako samo na trenutke bol skroz u donjem dijelu. Kao da me na trenutak uhvati grč i to prode kroz minutu dvije, i tako par puta na dan. Nikad prije bas takav grc nisam imala da me bas zaboli jako. Što vi mislite cure?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Nella_St
    27. Siječanj 2017. 17:28

Ja pijem elevit iako sada znam preskociti koji dan..Nekako sam si i dosta kila nabacila od njih..Prije toga sam pila folacin do 3mj.. 
    A za spol sam ocito imala srecu..Moj se beban vec s 14tjedana pokazao da je deckic i uducih par pregleda to potvrdio 😊😊😊😊😊 
    I ja nekad pomislim kako cu ga primiti kad su tako malo i krhki a na to mi frendica rece da su to mala zilava stvorenja i da nema straha... Je li neka od vas do sada vadila glukozu ili vas to tek ceka??bas me zanimaju vasa iskustva

Me+mybaby
    28. Siječanj 2017. 10:31

Jel razmislja koja od Vas o 4d ultrazvuku? I ako da gdje ga mislite raditi?

Kiara19
    28. Siječanj 2017. 12:14

Ja sam mislila ići, ali sam čula da nije zdravo ići često na ultrazvuk pa ne znam više. Možda kad dođe vrijeme odemo. Vidjela sam da je bilo u poliklinici Nola u Zg.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI