ja pijem centravit prenatal s omegom... i svaki dan čašu mg mivele..
Joj, ja isto čekam konačnu potvrdu spola da mogu malo u šoping :D Bebi sam za Božić kupila neki lijepi baby ručnik dok ne saznam.. hahha
Ja pijem tu i tamo prenatal, ali ne svaki dan. Magnezij nisam uopće uzimala. A krvna slika mi je super pa mi je ginekolog rekao da ne moram ništa, više preventivno sad dok je hladno i izbor voća i povrća nije toliki (domaćeg).
KFK, ti još ne znaš spol? Vidim da ti je termin 2 tjedna prije mene....
Kiara ja imam nizak tlak, ali i inače. Primjetila sam zadnjih tjedan, dva da mi se vrti dosta često, misliš da je to zbog tlaka?
mrva2017 nije se dobro vidjelo. beba je imala ruku između nogu i ginekologu se učinilo da je dečko, ali je rekao da može biti i povećan klitoris i da čekamo idući pregled za konačnu potvrdu. (A to je tek 20.2), a ja sam baš znatiželjna
Pozz curke :) uh ne znam ni dal sam uspjela sve procitat :D
Vitamine pijem elevit tj u hrv je to elebaby i uz to jos sumece tablete koje sadrze magnezij, b vitamine i folnu. To svaki dan casu popijem.
E sad, muci me nesto od jucer. Sad sam 24tt i od jucer ujutro primjecujem da imam tokom dana onako samo na trenutke bol skroz u donjem dijelu. Kao da me na trenutak uhvati grč i to prode kroz minutu dvije, i tako par puta na dan. Nikad prije bas takav grc nisam imala da me bas zaboli jako. Što vi mislite cure?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ja pijem elevit iako sada znam preskociti koji dan..Nekako sam si i dosta kila nabacila od njih..Prije toga sam pila folacin do 3mj..
A za spol sam ocito imala srecu..Moj se beban vec s 14tjedana pokazao da je deckic i uducih par pregleda to potvrdio 😊😊😊😊😊
I ja nekad pomislim kako cu ga primiti kad su tako malo i krhki a na to mi frendica rece da su to mala zilava stvorenja i da nema straha... Je li neka od vas do sada vadila glukozu ili vas to tek ceka??bas me zanimaju vasa iskustva
Jel razmislja koja od Vas o 4d ultrazvuku? I ako da gdje ga mislite raditi?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji