Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uciteljica
    28. Siječanj 2017. 10:58

Ja sam s oboje bila na 4d uzv kod Podobnika, mislim između 14. i 16. tjedna. Uglavnom,kad se mjere sve one neke važne sitnice. Nisam sigurna zove li se to anomaly scan gdje se mjeri nosna i bedrena kost,protok krvnih žila,protočnost u srcu i mozgu. Koštalo je 600 kn. I sad ću vjerojatno ići. Nisam sigurna hoću li opet do Podobnika jer imam sad i bliže nekoliko ordinacija u kojima to rade. Svakako, taj uzv je jako detaljan i moguće je već tako rano saznat spol.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Me+mybaby
    28. Siječanj 2017. 11:02

Ja sam radila kombinirani probir u 13 tj i sve je bilo ok. A sad nakon 21tj preporucaju da se pogledaju svi organi dal se sve dobro razvija. A i tata bi htio vidjeti sina.
    Novi doktor (Franicevic) mi ima i privat ordinaciju pa se ponudio ako hocu kod njega, ali nisam nasla nikakve informacije o njemu iako mi je prosli put 2d radio 20min i sve mjerio i objasnio. Ili da idem kod Kosa.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Eloa
    28. Siječanj 2017. 11:08

Me+mybaby, razmišljamo o 4d uzv i vjerojatno ćemo ići u Polikliniku Adarta u Vž.. Čuli smo samo pohvale za tamošnjeg doktora ;)

Uciteljica
    28. Siječanj 2017. 12:11

Ja na kombinirani ne idem jer mi je i sam ginekolog rekao da je to statistika koja može i ne mora biti točna. Recimo,zbog mojih i muževih godina meni bi rezultat bio koma. Stoga ću sigurno na 4 d,a iskreno,razmišljam i o Nifty testu

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Ninche9
    28. Siječanj 2017. 12:23

Eloa koliko kosta u Adarti 4d ultrazvuk?
    Dr. Jukica znam jos iz dana kad je radio u bolnici i cinio mi se super, svida mi se njegov pristup i otvorenost. Osobno nisam bila njegov pacijent.

Ninche9
    28. Siječanj 2017. 12:25

Evo na Internetu pise 588kn u adarti.. negdje sam procitala da ima akcija u jednoj zagrebackoj poliklinici za 250kn..

• Petra178
    28. Siječanj 2017. 15:09

curke, kakav iscejdak je normalan u trudnoci? taman ulazim u 9.tjedan.

do sada sam imala onako gusti, nekad grudasti zuto-bijeli iscjedak, gin rekla da su gljivice i dala mi rojazol. s njim sam prestala prije nekih tjedan dana.
    od tada je normalniji ali i dalje prisutan, a danas dosta sluzav i proziran, rekla bih cak kao npr.sto bude dan prije ovulacije, ali ipak ima malo bjelkasto-zutoga.

krenula sam guglati i ne moram ni pisati sto sam sve procitala, od otvaranja, poroda, pobacaja, curenje plodne vode... 
    pls recite da nije tako strasno, umrijet cu od brige...nemam sad gdje na pregled, a ne bi dizala preveliku paniku i isla u bolnicu ako je to nesto normalno...

Me+mybaby
    28. Siječanj 2017. 15:33

Kombinirani i je statistika, ali ti pritom rade uzv koji ti mjeri nuhalni nabor i jos neke stvari i to minje bilo bitno. I sve mi je super. 
    Sto se isjedka tice cijelu trudnocu mi je pojacan iscjedak prozirno, bjelkasti i to je navodno ok. A jucer sam i dobila nalaze briseva koji su uredni tako da se ne zabrinjavam. Samo malo cesce mijenjam gacice.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.