Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mici_0555
    30. Siječanj 2017. 09:26

Pozdrav cure...u subotu sam se probudla u noći sva mokra, glava boli, povračam, cijela soba se vrti...
    skroz se prepala...prestalo tek ujutro..nije bilo krvi ni ničeg takvog...Razgovarala s doktoricom kaže da su to samo hormoni i nočne more. Od tog dana cice me uopće ne bole i mučnine su se smanjile.
    Jel imao neko takav slučaj da mu se oko 8-9 tj simptomi smanje? Na pregled idem za tjedan dana..izdržat ću do tad.

Eloa
    30. Siječanj 2017. 10:13

Mrva, hematom nakon krvarenja je bio 30x15mm.. Znači da je prije nego je iscurio bio ogroman no kad ga nisu vidjeli ne znam kolki je bio na početku..
    Hehe, zamimljivo je čitati kak vas hormoni zezaju. Ja s tim nemam problema hvala bogu ;) Nemam ni noćne more..

Meni će sutra 18.tjedan i naručena na uzv u bolnicu-  i duboko se nadam da ćemo vidjeti spol- i mm će ići s menom ;) držite fige...

30. Siječanj 2017. 10:16

:-) Ja volim statistiku s druge strane i išla sam na kombinirani. Brojke, matematika, programiranje, analize, statistika... to je ono u što najviše vjerujem i uopće ne mislim da je to bezveze. Ne dobije se samo statistika za godine života majke - koje same po sebi znače veći rizik. Radi se i statistika u odnosu na ostale mjere zametka i rađena su istraživanja da se kod mladih majki ne otkriju problemi s zametkom baš zato što manje odlaze na kombinirani i ostale testove. Naravno statistika može i prevariti, da je meni došla loša statistika otišla bih još na Niffty ili amniocintezu.

• blu5
    30. Siječanj 2017. 10:28

Ja zbilja ne vjerujem u statistiku, jer znam dva slučaja gdje je kombinirani i UZV pregled bio savršen, a rodio se Down...Tako je meni i moj stari ginekolog rekao da svi oni imaju svoga Downa, kad po ničemu ne možeš prepoznati daje kromosomopatija je jer su svi pokazatelji bili u redu...ima i na forumu amniocenteza nekoliko takvih slučajeva...Ako ti vjeruješ u statistiku to je super i onda si mirna, ali ja ne vjerujem pa ne bi bila mirna, znači kombinirani mi nikakvu sigurnost ne bi ulio pa ga nisam ni radila. Moja prijateljica ima 38 i prvo joj je dijete i nije joj palo napamet ić dalje jer vjeruje kombiniranom i to je meni skroz ok.

30. Siječanj 2017. 10:42

mamika znam kako ti je :( ja sam patila tako jedno dobrih 3 tjedna sve do evo prije par dana onda me proslo na srecu.. toliko sam bila u depresiji, plakala za svaku glupost, muz vise nije znao kako da mi se priblizili da me utjesi ja sam stalno nesto morgovala.. a i ja sam tako po cijele dane sama u stanu, muz radi, onda ja tako razmisljam o glupostima i brinem se .. vikend je jedino vrijeme kad idem malo na zrak i prosetat ostalo sve prelezim doma sama.. i jos uz sve to ovaj prvi mjesec tako dugacak, depresivan, hladan... uff.. ne mogu docekati proljece..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

30. Siječanj 2017. 10:42

Blu... shvaćam da ne vjeruješ, no ja mislim da je ok napraviti kombinirani probir ako si mlađi od 35 i onda ako dođe loša statistika napraviti Niffty ili Harmony. Ako si stariji od 35, mislim da je dobro odmah napraviti Niffty ili Harmony. Ti testovi su mi ok jer su neinvazivne metode i nema nikakvih rizika za plod kao što ima amniocinteza, veći je i postotak točnosti. Teško da bih se ikad odlučila za amnio, ali sam spomenula jer nemaju svi novaca za Niffty.

• blu5
    30. Siječanj 2017. 11:14

Da, slažem se s tobom. Svatko najbolje zna kako i na koji način biti miran, moj način je bila amnio.

30. Siječanj 2017. 11:19

Pa da... 

Što se tiče hormona, imam većih problema kad nisam trudna. I probava mi je super. Spavam ko mala beba. Eto trenutno mi je trudnoća zaista blaženo stanje, a za dalje vam javim. Sigurna sam da je pitanje dana kad se mogu stvari promijeniti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.