Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    30. Siječanj 2017. 14:31

Ja imam pravo na 3 godine porodiljnog, pa ću definitivno koristiti cijeli GO prije porodiljnog. Iako, nisam baš uvjerena da ću biti tri godine na porodiljnom, vratila bi se na pola radnog vremena, mislim da je to idealna kombinacija.

Sundi
    30. Siječanj 2017. 15:13

Ma nisam ni mislila taj stari prebacit u 2018. To cu ja potroist sve prije poroda i 2016 i 2017, a sad 2018 ne znam kak cu se osjecat na porodiljnjem. Mama ce mi cuvat bebicu nakon porodiljnjeg jer i onako doma jer je ostala bez posla pa mozda ostavim malo za zimu...

Ninche9
    30. Siječanj 2017. 16:18

Lagertha kakve sam zastore uzeti? Nasa spavaca je taman tolko velika da sve stane.nas krevet, malo krevet, ormar, ormaric za prehijanje, zavjese i radijator.mislim kad bismo jos jedan komad namjestaja htjeli staviti u sobu da bismo morali montirati na strop!!😂 jadni mi s prosjecni spavacim sobama 
    Ja sam planirala da obojimo kinderbet u bijelo jer sve od namjestaja nam je bilo i na sve pase i da uzmemo tek neke zastore pastelne boje da mogu po danu malo zatamniti da ne bljesti svjetlo u sobu. 
    Bas gledam na internetu ideje za uredenje bebine sobe ali nisam nasla nista dostupno nasem budzetu. Sve mo se cini nacickano ili trazi previse prostora.

30. Siječanj 2017. 16:45

Ninche, nije ni nama puno bolje. Cijeli stan nam je mali  Ne znamo gdje ćemo sa stvarima, ali bar ih ne skupljam već kad vidim da nešto ne koristim samo proslijedim, poklonim ili bacim  Nama će stati  uz postojeći krevet, ormar, dva ladičara još i neka komodica ili mali ormar za bebu, kinderbet. Dobiti ću neku rasklopnu previjalicu pa ću vidjeti prvo kak to izgleda. Naručila sam od mame još i nešto ovog tipa https://www.babycenter.hr/graco-prijenosni-krevet-nimble-nook-spring-lime-0172153-500665.html tako da to stavim u dnevnu sobu jer imam peseka. Zavjese ću uzeti bijele. Ako će trebati zamračiti budem spustila rolete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.