Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Siječanj 2017. 11:40

Mi imamo kolinje, decki rade kobasice, a mi cure rucak :) 
    Pusa svima gdje god bile! :-*

Mamicaaa
    06. Siječanj 2017. 12:08

Bebusko dobro dosla 
    I ja mislim da je to velicina bebe,al budu ti sa sigurnošću druge cure rekle..
    M@m@ i pandica ne mogu uspoređivati jer mi je ovo prva trudnoca al da sam se uljenila u trudnoci jesam..samo da mi je izlezavat see...

Mamicaaa
    06. Siječanj 2017. 12:10

Teta5 Ma gdje to ima cvaraka?? E sad cekamo koji mj da se kobasice osuse i onda nam posalji da probamo 

06. Siječanj 2017. 13:28

U Istri :D
    Ima kobasica, prsuta, pancete, a i cvaraka, ma svega! Samo dodjite :)

mamika3
    06. Siječanj 2017. 14:48

Ja sam se takodjer uljenila u trudnoci!A s druge strane,vrijeme je odvratno!Hladnocu ne volim,ali kad zagrije u proljece,e,onda volim kad smo svi doma setati negdje!Bundek,Jarun,Samobor....Samo kaj klinci hoce uvijek u neki parkic pa nista od moje setnje!I kad je sunce nekako zivnem,imam energije i volje!Uzmem peseka i malo prosetamo!I sad se jedino brzo umorim,al pretpostavljam da je to zbog ovog mog podstanara,da nema veze sa vremenom!Al kad si gledam busu kak je velika i kad osjetim udarce bas se nekako posebno osjecam!Ono...U meni raste zivo bice!Ah...Rasplakat cu se!Hormoni!😭

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.