Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaa94
    07. Siječanj 2017. 23:37

Pozz, zelim dobrodošlicu svim novim budućim mamama!!! 

U cetvrtak sam bila na pregledu, sada sam 12+2, blizanci su dvojajcani, po svemu sudeci uredna trudnoca, osim što me brine probr test na koji idem u ponedjeljak u Petrovu, s prvim djetetom nisam išla, sada moram. Zna možda neka od vas kako se to radi??

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Mamicaaa
    08. Siječanj 2017. 00:17

Hvala na savjetima...definitivno u ponedjeljak kod doktora..cak sam probala i ono inhaliranje parom..bas je katastrofa biti prehladen

Ninche9
    08. Siječanj 2017. 16:16

Pozdrav svima 😊
    I ja sam nedavno bila jako prehladena, ali nazalost nekog lijeka nema,puno caja, meda, mirovanje, inhaliranje kamilicom.
    Isprobala sam sve moguce savjete, za glavobolju obloge od krumpira, za grlo obloge od meda preko noci.i nista mi nije puno pomoglo,prehlada se s vremenom sama povukla.
    Ako te boli grlo mozda imas bakterijsku upalu grla, onda bi ti trebao antibiotik. 🙁

09. Siječanj 2017. 14:16

Pozdrav cure, evo nas sa pregleda :) 
    Odradili smo anomaly scan i sve je super. Sve moguce je pregledala, organe, kosti, prstice, glavu, srce...jedino nije mogla lice vidjeti jer je bebac okrenuo glavu na drugu stranu hehe :) uspjela je jedva nekako samo u jednom trenutku vidjeti gornju usnicu i to je ok. Za plodnu vodu je rekla da je ok i da je posteljica sprijeda. Za pupčanu mi je rekla da ima tri protoka ako samo dobro zapamtila (iskreno nemam pojma sto joj to znaci) 
    Sve u svemu bebac super napreduje, sad smo u 22tt i bebac ima 30cm i 600g.
    Ja sam se napokon pomakla sa svoje pocetne kilaze, udebljala sam se 3kg. I da, sljedeci put ce mi provjeravati secer. 
    Jedino sto mi je rekla da imam pojacan iscjedak (sto sam i ja primjetila ali sam mislila da je to normalno u trudnoci) pa mi je dala vaginalete da koristim 12 dana..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

09. Siječanj 2017. 14:40

Meni je isto najavio OGTT na slijedećem pregledu. Tad ću biti u 24. tjednu. Baš gledam i čini se da uputnice vrijede 30 dana.

09. Siječanj 2017. 14:45

Raste, raste :) 
    Joj, u zadnje vrijeme me bas vuce zelja za slatkim, valjda mi nece zabranit nakon tog testiranja :P 
    I ja isto mislim da vrijedi 30 dana uputnica..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.