Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebusko@2017
    06. Siječanj 2017. 16:36

I mene strasno hormoni peru  Idi mi ,dodji mi! Ovaj tjedan mi je muž sve kriv.On me ne razumije,ne shvaca ozbiljno ,ne dozivljava me,zasto je stavio patike tu a ne tamo 

Pinkica93
    06. Siječanj 2017. 17:05

Hvala curke puno na savijetima. Zlatne ste! 
    Također želim toplu dobrodošlicu novim curama! :)

Mamicaaa
    06. Siječanj 2017. 17:18

Teta5 jaoo kod tebe ima svega eto nas dolazimooo haha
    Mamika3 ni ja ne volim hladnocu i jedva cekam da zima prode jer na proljece bas zivnem nekako...cim je sunce i lijepo vrijeme sve je lakse...
    Ehh bebica je jedino sto me bas veseli,pogotovo kad se javlja svojoj mami 🤗 onako nekako kao da me zigne malo hah...
    Bebusko sve nas hormoni peru i isto kao kod tebe samo me ljuti nesto...

MalaRuzica
    06. Siječanj 2017. 17:36

Meni se cini da umjesto mene mog muza peru hormoni i to opako :) stalno je nesto nervozan, razdrzljiv, vec smo zakljucili da je mozda i on trudan 

• tofita
    06. Siječanj 2017. 17:43

Bas je lijepo citati vas trudnice kako vas hormoni peru... Meni je jos prerano za takve promjene,ali bude zacas. U prvoj trudnoci mi nitko nije smio prst pokazati,odmah suze,nitko me ne voli,mrze me,zlobni su...mah,svasta je. Ali lijenost me nije pratila,bila sam svugdje  Sad imam osjecaj da sam nekako jaaaako lijena. 

Tofita

Mamicaaa
    06. Siječanj 2017. 21:23

Moj pije nesquik vec 5 dana umjesto popodnevne kave haha...
    E ovako...uhvatila me neka prehlada pa kasljem i smrcam vec par dana,pijem caj od kamilice al nije bas da pomaze.. nos mi se zacepi a nemam sta ispuhati uz to citav dan imam uzasnu glavobolju koja nikako da prode...najgore od svega je sto ja nisam nikad prehladena i sad me ovo brine ono zasto bas sad kad sam trudna?? Nisam osoba koja odma leti doktoru,al neznam sta da radim vise jer glava mi puca i osjecam se tako nekako jadno izmoreno...

07. Siječanj 2017. 08:12

Ja sam jako placljiva postala. Kad se samo sjetim za novu godinu dok sam mjesila tijesto za kiflice nesto mi nije uspjelo. Sjela sam i plakala 10 min kako ja nista ne znam napravit, nikad mi nista ne uspije i nije fino.. bla bla.. sva sreca pa mi je muz pun razumijevanja i onda me tjesi stalno. 

Joj mamice pa ti jos bolesna :(  ne znam stvarno sto bi mogla poduzet a da ne ides kod dr.. 
    Jesi trazila malo po internetu kako se lijeci prehlada u trudnoci? Mozda ima nesto..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.