Pih naravno da te onda odmah prime čim ćeš im za 5 min kaj ćeš bit unutra ostavit 500 ili koliko već kuna. Držim fige da prođe sve u redu. I da nemaš više bolova. :)
Hvala ti Pinkice. Hvala i ostalim curama,stvarno ste super i brze u savjetovanju. Malo kasnije idem,javim vam kako je proslo.
Tofita
Ja osobno držim do toga da kažem bilo kojoj od vas ono što bi i ja htjela čut u takvoj sutuaciji. Malo znanja i puno podrške. Mislim da je to da znaš da je nekome stalo do tebe jako bitno, pogotovo kad si prestrašena i ne znaš šta bi sa sobom od straha i panike.
Obavezno javi šta je bilo na pregledu.
Imam jedno pitanjce. Ono vrijeme šta ću provesti na komplikacijama dali će mi ući u staž ili neće? Bilo bi super kad bi ušlo jer se ja najvjerovatnije više ne vraćam na posao prije poroda.
Bome, kad se placa sve moze. Ja kad sam saznala da sam trudna i napravila test gin mi rekla da me ne moze tako rano primiti jer kao ima los uzv i nece se nista vidjet i naruci me tek za mj dana i ja naravno nisam htjela toliko cekati, htjela sam biti sigurna da sam trudna i da je sve uredu i nazovem privatno, 500kn i mogu doc odmah ako hocu.. haha..
tofita svakako nam se javi :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pinkica, nisam ni razmisljala o tome, al pretpostavljam da to ulazi u staz. Zna netko provjereno?
Sortiraj odgovore
Najstariji