Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    05. Siječanj 2017. 14:27

Pih naravno da te onda odmah prime čim ćeš im za 5 min kaj ćeš bit unutra ostavit 500 ili koliko već kuna. Držim fige da prođe sve u redu. I da nemaš više bolova. :)

• tofita
    05. Siječanj 2017. 14:34

Hvala ti Pinkice. Hvala i ostalim curama,stvarno ste super i brze u savjetovanju. Malo kasnije idem,javim vam kako je proslo. 

Tofita

Pinkica93
    05. Siječanj 2017. 14:40

Ja osobno držim do toga da kažem bilo kojoj od vas ono što bi i ja htjela čut u takvoj sutuaciji. Malo znanja i puno podrške. Mislim da je to da znaš da je nekome stalo do tebe jako bitno, pogotovo kad si prestrašena i ne znaš šta bi sa sobom od straha i panike.
    Obavezno javi šta je bilo na pregledu.

05. Siječanj 2017. 14:46

Cure, hvala od srca na savjetima! Puno ste mi pomogle :-*

Pinkica93
    05. Siječanj 2017. 14:50

Imam jedno pitanjce. Ono vrijeme šta ću provesti na komplikacijama dali će mi ući u staž ili neće? Bilo bi super kad bi ušlo jer se ja najvjerovatnije više ne vraćam na posao prije poroda.

05. Siječanj 2017. 14:52

Bome, kad se placa sve moze. Ja kad sam saznala da sam trudna i napravila test gin mi rekla da me ne moze tako rano primiti jer kao ima los uzv i nece se nista vidjet i naruci me tek za mj dana i ja naravno nisam htjela toliko cekati, htjela sam biti sigurna da sam trudna i da je sve uredu i nazovem privatno, 500kn i mogu doc odmah ako hocu.. haha.. 

tofita svakako nam se javi :))

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tofita
    05. Siječanj 2017. 15:06

Pinkica,koliko si trudna? Hocu,Pandica,naravno. Jedva cekam.

Tofita

05. Siječanj 2017. 15:50

Pinkica, nisam ni razmisljala o tome, al pretpostavljam da to ulazi u staz. Zna netko provjereno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.