Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebusko@2017
    10. Siječanj 2017. 12:02

Ja danas idem po uputnice za vadjenje krvne grupe i kr slike (secer),trebala sam jos prosli mjesec al me vrijeme pregazilo ,advent pa dr na godisnjem! Jucer bila vadit hormone ( imam op stitnjacu) oko uboda igle 5 cm poplavilo jedva ruku kasnije izravnala   ( prvi put u 10godina vadjenja krvi da me tooooliko slomilo 😂😂)

dana22
    10. Siječanj 2017. 13:08

Pozz cure, mi smo danas 10 tt i u petak imamo kontrolu 😊😊 mene zanima da li se moze udebljati od puno voća?? Imam mučnine i samo voće mi odgovara, uglavnom jabuke i naranče.. Nemojte me krivo shvatiti za kg, najbitnija mi je naravno beba ali opet ne želim pretjerat

Mamicaaa
    10. Siječanj 2017. 13:27

Pozdrav zenske? Kako ste danas? 
    Dana22..u pocetku sam jela samo voce jer sam imala uzasne mucnine i povracala sam i nisam se udebljala nego jos pala na kilazi.. sve stoji da ne treba pretjerivati sa hranom i da ne treba dobit 25kg,al 10-15kg je normalno tako da nebi trebala bas toliko paziti...moje misljenje.. 

Maja 3
    10. Siječanj 2017. 13:46

Hejj cure,ja nikako pregled docekati..tek u ponedjeljak idem.  Dana,samo jedi voce,tako unosis vitamine,ja sam u prosloj trudnoci pojela valjda tonu mandarina,a sad tamanim narance i grejp..uglavnom tad mi dr rekao da je to ok,samo da ne pretjerujem s bananama i grozdjem jer su puni secera.
    Mi danas iskoristili danpa malo setali...slikali se na zaledjenoj Korani.
    Sutra najavljuju veliki minus pa cemo vjerojatno bit cijeli dan u kuci.
    I moje mucnine konacno prestale,i konacno mogu uzivat!

10. Siječanj 2017. 14:17

Dana22 ja sam isto u pocetku bas puno mlatila po vocu :D mango, maline, kivi.. sve zivo sam jela svakodnevno, mandarine da i ne spominjem njih sam kupovala u onim gajbicama koliko sam ih jela i isto se nisam udebljala vec smrsavila. Voće je zdravo ali nema to kalorija da se mozes bas udebljat.. 
    Dok sam tako kao sto mamika kaze izbacila sokove potpuno i to vjerujem da puno znaci.. ali ja recimo ne mogu jesti nista bez kruha jedem ga doslovno i uz krumpir i tijesto .. Sad sam u 22tt a udebljala se 3kg :D

Maslačak ako se dobro sjecam ti si bas jake mucnicne imala?? ajde drago mi je da te proslo, sad uzivanje :P

Sve mogu u Onome koji me jača <3

dana22
    10. Siječanj 2017. 15:45

Hvala cure, sokove ne pijem nikako a slatkiši slabo.. Meni je ovo prva uspješna trudnoća i svega se bojim pa tako i jesti jer okolo samo slušam da cu biti ko tenk.. Inače jedem sve sto mi pase jer mučnine su po cijele dane. Jel se mažete s kakvim kremama ili uljima? Ja sam mislila možda s bademovim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.