Ja danas idem po uputnice za vadjenje krvne grupe i kr slike (secer),trebala sam jos prosli mjesec al me vrijeme pregazilo ,advent pa dr na godisnjem! Jucer bila vadit hormone ( imam op stitnjacu) oko uboda igle 5 cm poplavilo jedva ruku kasnije izravnala ( prvi put u 10godina vadjenja krvi da me tooooliko slomilo 😂😂)
Pozz cure, mi smo danas 10 tt i u petak imamo kontrolu 😊😊 mene zanima da li se moze udebljati od puno voća?? Imam mučnine i samo voće mi odgovara, uglavnom jabuke i naranče.. Nemojte me krivo shvatiti za kg, najbitnija mi je naravno beba ali opet ne želim pretjerat
Pozdrav zenske? Kako ste danas?
Dana22..u pocetku sam jela samo voce jer sam imala uzasne mucnine i povracala sam i nisam se udebljala nego jos pala na kilazi.. sve stoji da ne treba pretjerivati sa hranom i da ne treba dobit 25kg,al 10-15kg je normalno tako da nebi trebala bas toliko paziti...moje misljenje..
Hejj cure,ja nikako pregled docekati..tek u ponedjeljak idem. Dana,samo jedi voce,tako unosis vitamine,ja sam u prosloj trudnoci pojela valjda tonu mandarina,a sad tamanim narance i grejp..uglavnom tad mi dr rekao da je to ok,samo da ne pretjerujem s bananama i grozdjem jer su puni secera.
Mi danas iskoristili danpa malo setali...slikali se na zaledjenoj Korani.
Sutra najavljuju veliki minus pa cemo vjerojatno bit cijeli dan u kuci.
I moje mucnine konacno prestale,i konacno mogu uzivat!
Dana22 ja sam isto u pocetku bas puno mlatila po vocu :D mango, maline, kivi.. sve zivo sam jela svakodnevno, mandarine da i ne spominjem njih sam kupovala u onim gajbicama koliko sam ih jela i isto se nisam udebljala vec smrsavila. Voće je zdravo ali nema to kalorija da se mozes bas udebljat..
Dok sam tako kao sto mamika kaze izbacila sokove potpuno i to vjerujem da puno znaci.. ali ja recimo ne mogu jesti nista bez kruha jedem ga doslovno i uz krumpir i tijesto .. Sad sam u 22tt a udebljala se 3kg :D
Maslačak ako se dobro sjecam ti si bas jake mucnicne imala?? ajde drago mi je da te proslo, sad uzivanje :P
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala cure, sokove ne pijem nikako a slatkiši slabo.. Meni je ovo prva uspješna trudnoća i svega se bojim pa tako i jesti jer okolo samo slušam da cu biti ko tenk.. Inače jedem sve sto mi pase jer mučnine su po cijele dane. Jel se mažete s kakvim kremama ili uljima? Ja sam mislila možda s bademovim
Sortiraj odgovore
Najstariji