Hejj curke! Karlovac se jutros probudio na -17.7°C. Brrrr! Kako je kod vas? Nove cure dobrodosle!!
Kod nas u Istri -5. Isla sam pjeske do ducana, a zivim na selu pa imam za pjesaciti, smrznula sam se :/
Ako neka od vas nema ideju za dorucak, a jos nije jela, dragi i ja smo jeli mijesana jaja, crni kruh i ja sam popila salicu mlijeka :)
Zelim svima lijepi dan! :-*
Mamice, ja sam bila prehlađena od sredine prosinca i još mi nije skroz prošlo. Špricala sam si s dječjim propolisom grlo, a za nos sam uzela one fiziološke kapi za nos (može se uzeti i "morska voda" - to je još bolje). Kod doktora nisam htjela ići da ne pokupim još nešto gore, a i nisam imala temperaturu. Prvih tjedan dana isto nisam imala što ispuhati, no onda je počelo curiti.
Bas je grozno vrijeme za nas trudnice. Kud je toliko zima jos i gripa vlada, di ces gore.
Dobro mamika kaze, ako ne treba bolje ne ici nikuda. To ja prakticiram :D eventualno do trgovine odem.
Kako ste cure danas? Ja evo pecem pizzu :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandice jos uvijek sam bolesna,cak mi ni malo nije bolje..caj,limun i juhica..
Evo tu je jos i snijeg poceo padat ko lud hah..a nebi isla kod doktora al neznam jel mi pametno ici raditi..naime u ponedjeljak godisnji zavrsava pa mi je malo i glupo uzet bolovanje..sta vi cure mislite o tome?
Mamice pa ako te bas tako uhvatilo bolje na bolovanje idi.. bebac je najbitniji.. a sto se tiče godišnjeg eh, nisi ti birala ni da budeš prehlaadena niti u koje vrijeme :/ ako mozes bolje ostani doma par dana..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Slazem se s Pandicom, beba i ti ste najbitniji, ako mozes, uzmi bolovanje. To ionako nema veze s godisnjim ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji