Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    07. Siječanj 2017. 10:28

Hejj curke! Karlovac se jutros probudio na -17.7°C. Brrrr! Kako je kod vas? Nove cure dobrodosle!!

07. Siječanj 2017. 10:41

Kod nas u Istri -5. Isla sam pjeske do ducana, a zivim na selu pa imam za pjesaciti, smrznula sam se :/
    Ako neka od vas nema ideju za dorucak, a jos nije jela, dragi i ja smo jeli mijesana jaja, crni kruh i ja sam popila salicu mlijeka :)
    Zelim svima lijepi dan! :-*

07. Siječanj 2017. 14:00

Mamice, ja sam bila prehlađena od sredine prosinca i još mi nije skroz prošlo. Špricala sam si s dječjim propolisom grlo, a za nos sam uzela one fiziološke kapi za nos (može se uzeti i "morska voda" - to je još bolje). Kod doktora nisam htjela ići da ne pokupim još nešto gore, a i nisam imala temperaturu. Prvih tjedan dana isto nisam imala što ispuhati, no onda je počelo curiti.

07. Siječanj 2017. 16:39

Bas je grozno vrijeme za nas trudnice. Kud je toliko zima jos i gripa vlada, di ces gore. 
    Dobro mamika kaze, ako ne treba bolje ne ici nikuda. To ja prakticiram :D eventualno do trgovine odem.

Kako ste cure danas? Ja evo pecem pizzu :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    07. Siječanj 2017. 17:38

Pandice jos uvijek sam bolesna,cak mi ni malo nije bolje..caj,limun i juhica..
    Evo tu je jos i snijeg poceo padat ko lud hah..a nebi isla kod doktora al neznam jel mi pametno ici raditi..naime u ponedjeljak godisnji zavrsava pa mi je malo i glupo uzet bolovanje..sta vi cure mislite o tome?

07. Siječanj 2017. 18:53

Mamice pa ako te bas tako uhvatilo bolje na bolovanje idi.. bebac je najbitniji.. a sto se tiče godišnjeg eh, nisi ti birala ni da budeš prehlaadena niti u koje vrijeme :/ ako mozes bolje ostani doma par dana..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

07. Siječanj 2017. 20:08

Slazem se s Pandicom, beba i ti ste najbitniji, ako mozes, uzmi bolovanje. To ionako nema veze s godisnjim ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.