Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    05. Siječanj 2017. 12:50

Da, ja sam npr. u 12. mjesec koristila onaj jedan slobodan dan koji mjesečno imamo pravo iskoristiti za pregled. Da to neka od cura nije napisala, pojma ne bi imala.

• tofita
    05. Siječanj 2017. 13:26

Pozdrav zene drage. Trudna sam otprilike 5 tjedana i muce me bolovi,malo lijevo,malo desno,malo po sredini,pa kao da mi se noz zapikne...u noci me toliko boljelo da sam se sva grcila. Jel imao netko takvih iskustava? Razmisljam da odem do ginekologa,radi popodne,ali si nekako mislim da ce me blijedo gledati jer je tako mala trudnoca...

Tofita

Pinkica93
    05. Siječanj 2017. 13:27

Pozzić curke! Danas bila na pregledu i vidjela svoje malo čudo koje već jako sliči na čovjeka(jedino ogromna glavurdica). Imamo 4,62cm što je veličina za 11+6, a ja sam prema zadnjoj mjesečnici tek 11+1. Ne znam ko je tu šta zabrljao. Ili ja možda uopće ne nosim ljudsko biće. Budući tata se sav rascvijetao kad je vidio koliki smo.

05. Siječanj 2017. 14:01

Pinkica bas mi je drago :) neka, nek samo bebac raste bitno da je sve uredu. :) 
    mogu misliti kako je buduci tata bio sretan, tako i treba :D

Tofita i ja sam imala iste bolove, tocno tako kao da me netko nozem bocka ili kao da cu svaki cas dobiti M. ali to je normalno na pocetku trudnoce. Vec sam pisala o tome, prvih mjesec dana me skoro svaki dan tako bolilo, mogla bi samo leci i cekati da prode i onda se smirili do 5.mj i onda opet imala grceve ali eto i to je proslo :)
    naravno uvijek mozes otici kod dr da budes mirna kad cujes da je sve uredu, nema te sto cudno gledati, vjeruj mi da ih ima puno koje tako dolaze. Mame su takve, jednostavno se brinu, pogotovo ako je prva trudnoca :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tofita
    05. Siječanj 2017. 14:15

Nije prva,druga trudnoca mi je,ali u prvoj me identicno boljelo i malo je falilo da pobacim...dobila sam terapiju i strogo mirovanje...vjerojatno zbog toga jos vise strijepim...

Tofita

Pinkica93
    05. Siječanj 2017. 14:24

tofita tim prije i bolje idi vidjet šta je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.