Svaka ti čast ofnice što s toliko strpljenja odgovaraš na sve i meni su bile korisne sve informacije koje si podijelila s nama! Hvala ti!
Evo cure,obavila ultrazvuk. Ugl,kaze da je trudnoca jako mala tj.kratka i zasad se vidi samo GS 0,45cm...kaze da je to negdje izmedu 4 i 5 tjedna i da je po njemu sve ok...takoder je rekao da imaju prilicno slab aparat i da bi se na nekom boljem i nesto vidjelo...zbog grceva dobila duphaston...
Tofita
Tofita drago mi je da je sve ok sad mozes uzivati :) i ja sam pila te tablete a vjerujem i jos puno trudnica :D
Jel' te odmah narucio za iduci put ili?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ovo je bio privatnik,a za tjedan dana sam narucena kod svog ginekologa. Nadam se da cemo onda nesto vidjeti.
Tofita
Hello Danas 14+5
Cure ,žene šta znači DPT na uzv slici?!
5.12. DPT 49.3mm
27.12. DPT 131.4mm
Upravo napisah post i vidim da nije postan :-/
Cire pitanje kako se vi nosite sa trudnocom? Meni je ovo treca i mogu reci najteza. Inace se vilim puno kretati, ali evo bas unazad tjedan dana mi je trbuh bas iskocio i sve mi je teze i teze. Imam osjecaj da sam sa prve dvije bila puno bolje u formi :-/
bebusko dobro dosla :))
pa, iskreno ne znam sta je to ali rekla bi da je mozda velicina bebe? hmm.. mozda grijesim.. zna sigurno jedna od cura pa ce se javit :)
m@m@ ja sam postala dosta lijena u trudnoci :/ prije sam isto tako voljela svakuda ici a sad.. kad moram do trgovine prvo se pol sata pokusavam pokrenuti.. samo da mi je pidama i po kuci biti.. nekako se tjesim da je to sve od zime i da cu kad malo zatopli vani dobiti zelju za setnjom..
cure kako smo danas? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji