Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2017. 16:32

Svaka ti čast ofnice što s toliko strpljenja odgovaraš na sve i meni su bile korisne sve informacije koje si podijelila s nama! Hvala ti!

Ofnica
    06. Siječanj 2017. 11:34

Lagertha

Svaka ti čast ofnice što s toliko strpljenja odgovaraš na sve i meni su bile korisne sve informacije koje si podijelila s nama! Hvala ti!

• tofita
    05. Siječanj 2017. 17:58

Evo cure,obavila ultrazvuk. Ugl,kaze da je trudnoca jako mala tj.kratka i zasad se vidi samo GS 0,45cm...kaze da je to negdje izmedu 4 i 5 tjedna i da je po njemu sve ok...takoder je rekao da imaju prilicno slab aparat i da bi se na nekom boljem i nesto vidjelo...zbog grceva dobila duphaston...

Tofita

05. Siječanj 2017. 18:13

Tofita drago mi je da je sve ok sad mozes uzivati :) i ja sam pila te tablete a vjerujem i jos puno trudnica :D 
    Jel' te odmah narucio za iduci put ili?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tofita
    05. Siječanj 2017. 19:19

Ovo je bio privatnik,a za tjedan dana sam narucena kod svog ginekologa. Nadam se da cemo onda nesto vidjeti. 

Tofita

Bebusko@2017
    05. Siječanj 2017. 20:52

Hello  Danas 14+5  
    Cure ,žene šta znači DPT na uzv slici?! 
    5.12. DPT 49.3mm
    27.12. DPT 131.4mm

Ofnica
    06. Siječanj 2017. 11:57

Bebusko@2017

Hello  Danas 14+5  
    Cure ,žene šta znači DPT na uzv slici?! 
    5.12. DPT 49.3mm
    27.12. DPT 131.4mm

Haj Bebusko! Meni se to čini kao veličina bebe (pasalo bi za 5.12), iako mi ovih 131,4mm odnosno 13,14cm nije jasno za 13-14tj trudnoće (27.12). Najbolje da pitaš ginekologicu...
    Evo linka na tablicu s podacima s veličinom ploda po tjednima...
    http://www.ringeraja.hr/clanak/rast-ploda-po-tjednima-trudnoce_374.html

m@m@
    06. Siječanj 2017. 08:22

Upravo napisah post i vidim da nije postan :-/
    Cire pitanje kako se vi nosite sa trudnocom? Meni je ovo treca i mogu reci najteza. Inace se vilim puno kretati, ali evo bas unazad tjedan dana mi je trbuh bas iskocio i sve mi je teze i teze. Imam osjecaj da sam sa prve dvije bila puno bolje u formi :-/

06. Siječanj 2017. 11:25

bebusko dobro dosla :)) 
    pa, iskreno ne znam sta je to ali rekla bi da je mozda velicina bebe? hmm.. mozda grijesim.. zna sigurno jedna od cura pa ce se javit :) 

m@m@ ja sam postala dosta lijena u trudnoci :/ prije sam isto tako voljela svakuda ici a sad.. kad moram do trgovine prvo se pol sata pokusavam pokrenuti.. samo da mi je pidama i po kuci biti.. nekako se tjesim da je to sve od zime i da cu kad malo zatopli vani dobiti zelju za setnjom.. 

cure kako smo danas? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI