Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2017. 13:42

Što se tiče termina meni je bivsa gin računala prema ZM 16.5. i onda kada sam dosla u Njem kod ove nove gin i kada je napravila uzv rekla je to je to, termin vam ostaje 16.5. i u knjizici i na onim slikama bebe sto dobijem mi je pisalo 16.5. i sad kad sam bila na zadnjem pregledu onda mi je napisala da mi je termin između 4.5. i 19.5. sad ne znam dal mozda niti ona nije sigurna ili sta bi joj to trebalo znacit..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    04. Siječanj 2017. 14:01

Meni je termin također prema ZM i veličina ploda odgovara. Što se tiče komplikacija, slažem se, ako se uzmu ne treba se vraćati na posao osim ako je plaća u visini 4.257,00 kn ili manja.

04. Siječanj 2017. 16:41

Spomenut cu doktoru i prethodni spontani i mucnine, pa mozda da komplikacije :)
    Dal mozda jos znate, mogu li ja prvo iskoristiti cijeli godisnji za 2017. godinu (20 radnih dana) i onda otvoriti komplikacije? 
    To bi bio 16. tjedan kad bi otisla na kompl.
    I hoce li meni poslodavac uopce dati godisnji za 2 tjedna?

mono1111
    04. Siječanj 2017. 21:37

Hvala cure na podrskama :)

04. Siječanj 2017. 21:45

A dal meni poslodavac moze ne dati godisnji za ovu (2017.) godinu? Dakle, vracam se s godisnjeg 9.1., radila bi 2 tjedna, onda na cijeli godisnji mjesec dana i onda na komplikacije.
    Radim u maloj privatnoj firmi, mi moze poslodavac onemoguciti godisnji?

m@m@
    05. Siječanj 2017. 07:21

Jutro! Nova sam na forumu. Bilo bi mi drago da se mogu prikljuciti i druziti se svama :-)
    Termin mi je 6.6. :-)
    Imam curicu 9 godina i deckica koji ce uskoro navrsiti 6 godina.

• blu5
    05. Siječanj 2017. 08:12

Gledaj, ne bi trebalo biti problema sa godišnjim, pogotovo zato što nakon GO ideš na komplikacije. Ne znam kakva je klima u firmi, ali ja sam svojima rekla da ću prvo koristiti GO pa onda porodiljni. Isto bi napravila i da idem na komplikacije, jer ti moraš iskoristiti svoj godišnji odmor ili ti ga trebaju platiti. 
    Dobrodošla m@m@!

05. Siječanj 2017. 09:53

Blu5, dal oni meni mogu reci da ako imam razloga za komplikacije, onda odmah odem na iste jer mi ne treba godisnji za to ili mi bas moraju dati go (mala privatna firma)?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.