Hvala ti bambi 😊. I ja se nadam da ce to biti brzo.
Ajd ti si usla u 37 tj.,to je najvaznije. Na koliko ti je beba procijenjena?
Eva zelim vam svu sreću i da bude brzo javite kako je prošlo... Hmm nije nam se summer vise javila... Ja ležim, već me sve boli od lezanja, trudovi ni na vidiku
Klara19 ahahhahahhahahha oce to ljuto...ja obozavam ljuto i zacinjeno pa evo apstiniram ahahahhahahhaa
Evabeba ne znam :-( prosli pregled kako sam imala kontrakcije na stolu ne znam jel smo mi preculi koliko je mali tezak il je gin zaboravio u strci rec...ma presretna docekala 37 tj spremila torbu i sad sam mirna :-)
Tamara oce to...vidit ces...sve smo na listi za odstrel ahahahahahahha
evo sad slijedi lista...
TERMINI:
1. MaryT 02.08.2017 SPLIT
2. Tamara 04.08.2017 KBC RI
3. trudnica82017 8.8.2017. PETROVA
4. dana22 8.8.2017.
5. Sundi 11.8.2017. PETROVA
6. Kiara19 17.8.2017.
7. gala_28 18.8.2017 PETROVA
8. Moja bebica 19.08.2017. SV.DUH PETAR
9. Renata Renchy 21.08.2017. SPLIT
10. Nora-Fora (21 g.) 23.8.2017. NORA - RIJEKA
11. Rozaa 24.8.2017. MERKUR
12. Marlon 25.8.2017. PETROVA
13. Tena1203 25.8.2017.
14. Anjaaa 26.8.2017.
15. Bambi34 28.08.2017.
16. Matie89 4.9.2017.
17. mici_0555 4.9.2017.
18. Petra178 10.9.2017.
19. nina0607 15.9.2017.4
Rodio je tata.
Tata je napravio. A ti jadna udebljala se, dobila vodu, strije, muci te gorcina, odose zubi u pm. Jedes slano i slatko istovremeno, jedes sve sto je jestivo. Kosa ti opada, voda u kolenima. Vilica te boli od zvakanja. Dobijes i brkove i dlakav stomak. Ospe se lice, ospe se noga, ospe se guza. Odes na porodjaj svi ti ruku guraju kao da je dole tombola. Jos samo domar da gurne. Umres na porodu, izgubis zivce, odes u pm. Ledja te godinama posle bole, mindza ti ko ribolovacke cizme. Napinjes se,siju te. Dojis bebu, bole dojke ,bole bradavice nadoslo mleko pucaju bradavice,pucas i ti. Ne mozes da kakis ne mozes da piskis. Cistis se curi, nosi uloske 40 dana. A tata. Tata je napravio. Pa tatino ime pise u dokumentima u zagradi.
Dosla si kuci, ne mozes sesti, ne mozes leci. Beba place, gladna nije, ukakila se nije. Dobijes uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane , strine , komsinice Sofije i komsije Milana. Te ga ovako, te ga nako. Ukakilo se upiskilo se, postajes expert za govno. Sto je zeleno, sto je zuto. Ako nije gladna onda su grcevi. Pa nosaj , pa kupaj pa nema spavanja. Jupi imamo zub i opet ujede prokvari sisa boli, ne moze da doji. Nervozna place. Hodala bi, a ne bi. Sedela bi a ne bi. Jednom rukom cuvas bebu, drugom kacis zavesu. Jedno oko pazi na starije dete, a drugo da supa ne pokipi. Legnes zadnja, ustajes prva....A tata???? Onaj sto je napravio ? Tata se umori na poslu. 🙄🔝
Eto da se malo nasmijete. Nasao kolega negdje pa je morao podjelit samnom.
Jel zna koja zasto mi ne prikazuje slikicu u potpisu?
Meni je danas bas super dan. Nisam dugo bila tako raspolozena makar sam i cekala u TA od 8 do 12 😁 ja se stvarno nadam da ce ovo ljuto pozuriti mojeg 😊 ako pomogne javim 😀
Evabeba i Tamara sretno! Joj Bambi, dobro si me podsjetila za spremit torbu za rodiliste.. Neznam koji mi je klinac da sam zaboravila
Kiara mislim da si kopirala krivi link, treba ici na forums i onda onaj treci po redu mislim s najduzim nazivom.. Idem probat nac
Meni je danas super. Osjecam se skoro ko da nisam trudna. Ali mi je upravo ispao veeeliki smrklj iz rodnice. Mislim da je to onaj cep.
A i baby centar me je malo naljutio. Kupila sam ujutro kolica perperego i kao dali su mi postolje koje nije bilo u kutiji i naravno rucka je bila razrezana. I jos pitam zasto, a kao bila su u izlogu itd.. i nis sad sam isla mjenjat sve pet sutra nova dodu. Ali sve radim dvaput.
Isla sam prije mjesec dana tak mjenjat tefalovu parnu postaju jer sam u orginal kutiji nasla postaju s vodom.
Sortiraj odgovore
Najstariji