Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2017. 19:55

Mene zanima da li vi koje ste u tjednima ko ja da li Vas naručuje svaki tjedan i gleda UZ ,CTG i dolje??
    Ja sa d čitam i on je opet napisao samo CTG za srijedu...i šta onda ić ću doma A već sam prošli tjedan bila 2 otvorena?!?

06. Kolovoz 2017. 19:59

https://klokanica.24sata.hr/roditelji/zanimljivosti/vjecni-rat-svekrva-i-snaha-6-nevjerojatnih-prica-5599

Hahahah 😂

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 20:06

Anjaaa ocemo bacit kladionicu ahahhahahahha prije mjesec je reko da bi carski najranije radio 17.8 pa sad sam ja to uhvatila ko gotovu stvar ahahahhaha vidit cemo sta kaze sutra...
    Nora-Foraaa ja san bila sad u srijedu i nije mi reko nista da se vise narucujem..sta znaci to je to sta sam tu privatno odradila...

• Anjaaa
    06. Kolovoz 2017. 20:09

Meni za ctg nitko nista nije spominjao.. Bit ce da mi ga nece ni radit do termina, katastrofa! Uzv imam jos u petak i to ce bit zadnji, a pregledi svaki tj.
    Nora pa trazi da te pregleda u srijedu, bez obzira sta pise.. Mora

06. Kolovoz 2017. 20:23

Pa i hoću jer ne znam jesam se otvorila još.... 

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 20:26

Ja sam 37+4 i meni je prosli tj radio ctg i pogledao jesam otvoren, bez ultrazvuka. Jel netko od vas radio bris na streptokok?

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 20:27

Meni je za bris reko da ga ja necu radit jer idem na carski...

• credolina
    06. Kolovoz 2017. 20:46

Nora to pitas za pregled kod svog ginica ili u trudnickoj ambulanti? Ja sam u trudnicku krenula sa 37 tt i samo prvi put mi nisu radili ctg. Svaki tjedan poslije toga mi rade ctg, tlak, urin i pregled dolje. Kad sam se otvorila za prst ( toliko sam i sad bila na zadnjem pregledu) poceli su mi radili amnioskopiju. Svaki put. Uzv ne rade u trudnickoj. Meni su zadnji uzv radili kad sam ono bila 2 dana na promatranju. Ja sam bris na streptoskog radila nakon zadnjeg pregleda kod svog ginica..tad sam bila u 35 tt. To ce vas traziti u TA. Ako kojim slucajem jos niste to radile mislim da vam mogu to na pregledu TA napraviti. Bar kod mene to rade. 

• credolina
    06. Kolovoz 2017. 20:48

Btw. Meni je moj ginic na zadnjem pregledu kod njega rekao da bris na streptokok napravim prije prvog pregleda u TA i s tim nalazom dodem u TA na kontrolu.

06. Kolovoz 2017. 21:06

Bris nisam radila...
    Ma ne znam ja ti idem na pregled ne u polikliniku nego tu zgradu na 4 kat gdje i lezis .hahaha ne znam šta im to dođe...ugl tamo vodim trudnoću od početka
    Valjda trudnicka ambulanta xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.