Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 10:35

Ja odspavala jos cca uru vrimena ahahahhaha sad stavila kuhat rucak...nesto puse pa je odmah lijepse :-)

Sundi
    07. Kolovoz 2017. 12:27

Nora-Fora:-)

Nema još malo i svi naši podstanari ili podstanarke će postat nasi cimeri/ce!!!

Haha bas si me1 nasmijala. Bome glasni cimeri.. XD

07. Kolovoz 2017. 12:45

Hahhaa
    Ja idem danas popodne kod svog ginica ipak da vidim jel sve ok...osjetim malu al nis posebno pa se javim...mozda budem tražila i da me pogleda dolje on :-)

• Kiara19
    07. Kolovoz 2017. 12:49

Ja se vratila s pregleda. Moj je procijenjen na 3900 😮 bude veselo 😀

• Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 12:51

Nora javi nan sta bude..Kiara19 bome velik deckoooo toliko je moja prvorodjenica s misec ipo dana imala ahahahahhahaha ja cekam ko na iglama da mi ovaj posalje nalaze pa da zovem gin...

07. Kolovoz 2017. 13:49

Dal Da tražim samo ultrazvuk a dolje da me pogledaju u srijedu gore?? Nisam pametna:-/

• evabeba
    07. Kolovoz 2017. 13:53

Evo da javim da su me smjestili u bolnicu i ujutro na indukciju,tri cm otvorena,prokidanje vodenjaka i drip. Beba 3600, 10% gore dolje. Drzte fige da ne boli puno. Jedva cwkam da vidim malo cudo😃

• Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 14:12

Evabeba ma drzim fige da ne boli puno i da brzinski tj express to odradis :-) amooooo stize bebuskaaaa :-) 
    Nora-Foraaa ma ti njemu sve reci sta te muci...
    Ja zvala gin, nista sutra nek idem odradit ostale nalaze i onda nek ga zovem..ne zna ni on sta bi da li cekat 17.8 il da radimo prije..

07. Kolovoz 2017. 14:24

Hoću ...javim vam se poslije oko 7 ,8 😗

• Kiara19
    07. Kolovoz 2017. 14:39

Ja sam pojela ultra ljuto. Mozda se nesto pokrene 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.