Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Kolovoz 2017. 05:06

Strava cure moje...cijwlu noć nisam oka sklopila.
    Imala sam trudove od 10 do 12 da mi oci ispadnu ,i popila tablete i caj i sve i svastanjedva zaspala. Sad se probudila leda mi otpadaju. Vidjet cu so poslije ako ne bude bolje idem ja danas u bolnicu necu ni cekqt sutra.
    Mada ne znam  i šta ću gore dva tjedna...popizdit ću a onim glupacama od sestri!
    Najrađe bi tražila da me porode haha..ovo je strašno,možda sam ja sjebana jer sam mršava pa to sve jako osjetim ali ovi po noći su bolilo više nego oni na pregledu jučer znači da su bili preko 100...

Najgore os tog sveg mi pada šta sad ako odem sutra je 38 Tjedan morat ću ostat dok ne rodim a već sam toliko puta ležala tamo po tjedan dana da mi se gadi...

Ne znam zašto me više ne porode...imam trudove a dolje sam otvorena 2 cm i niš se ne događa...neka to pokrenu jer ja ovo ne mogu više...

A što se tiče kila sada sam već na 75 ...nisu normalni ...jos ce dijete imat 5 kila pa ću morat na carski!

I sam je rekao da me može porodit od 35 T jer je sve u redu...sta onda to ne naprave kad vide koliko se jako patim....

Baš sam jako tužna i nesretna i sve me tako jako boli. Nije da ja ne mogu izdržati nego je ovo stravično kako me uhvatilo od jučer...

Odem spavat mislim bit će bolje na kraju se probudim još sto puta gore...

Sad kada odem gore bit ću luda. One krave ljute doktori ništa bolje o tako cca 2 Tjedna...ovdje barem jedem šta hoću i okružena sam sa svojim zivotinjicama i svime šta volim.

Nisam pametna uopće šta da napravim!

• Bambi34
    08. Kolovoz 2017. 06:20

A ne znan sta bi ti rekla..mislim da ova vrucina isto dosta utjece. I ja legla u ponoc ipo i ne znam koliko puta sam se digla..katastrofa...mislim da se tebi tijelo priprema za porod...kako si jutros??

Sundi
    08. Kolovoz 2017. 06:44

Nora. Ak tak jako boli mogli bi bit i trudovi. Ja te u potpunosti razumijem.  Stvarno mrzim bolnice. 
    Ajde jos malo pa gotovo. Puno pusa

• credolina
    08. Kolovoz 2017. 08:49

Kod mene i dalje nista..nikakvih pomaka od petka i zadnje kontrole...opet kuci i cekati, a danas sam 40+4...ja vise ne mogu...

08. Kolovoz 2017. 09:17

Trudovi su jučer i bili na ctg
    Ujutro leđa prestala al me napinje i malo iscjetke ima zuckastog....pratit ću do popodne

• Anjaaa
    08. Kolovoz 2017. 09:24

Credolina, nek te malo procackaju dolje da pokrenu trudove haha

08. Kolovoz 2017. 09:29

Bome kako je mene ovaj stari procackao juce rr hahaha
    Čudim se šta nisam rodila do sad

Tamara jesi još na 4. Katu,koja soba??Ja vjerojatno stižem danas tebi

• Anjaaa
    08. Kolovoz 2017. 09:44

Hahahah Nora

• gala_28
    08. Kolovoz 2017. 10:07

Nora, kakvo je sad stanje?
    Credolina, vjerujem da ti je već dosta čekanja.
    Meni koja volim sve imati pod kontrolom je ova vrsta nepredvidljivosti i nemoći baš frustrirajuća. Inače volim red i plan, a sad nema pravila za ništa. Nekom krene ranije, netko prenese. Može sad, a može za 2 tjedna. Uf. Već ne znam po koju večer prije spavanja strahujem kakva nas noć čeka. Potpuno iracionalan strah. Preko dana sam ok, ako nešto i krene, ne čini mi se tako strašno kao noćni scenarij. 
    Jao nemojte spominjati čačkanje. Danas idem u TA i već mi nije dobro kad se sjetim koliko su tamo nježni, a inače imam poprilično ok prag podnošenja boli. 
    I ovo glupo vrijeme. Samo bih prespavala dane do poroda. 
    Jel vi sve idete svojim autom do bolnice na porod? Mi nemamo auto nego opcije prijatelj i taksi. Ne znam što mi je gore. Valjda se zato i bojim noćnog scenarija...da ne rodim u taksiju kao u filmovima. :D

Sundi
    08. Kolovoz 2017. 10:07

Joj ja se nadam da ce to kod mene krenut bez cackanja. Ali nisam ja te sorte. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.