Sad prošli tjedan ide sve ono tlak i urin,CTG i ultrazvuk i ja sam tražila pregled dolje. Jer me poslao doma pa da znam na cemu sam...bila sam 1.5 sad je na 2 ... ja cu tražit u srijedu pregled dolje da znam jel se šta desilo il ne...jer me dosza napinje ovih dana te kontrakcije i to...al mi je rekao da cerkviksa još ima cca 1.5
Aha da...cudno mi je da ti moras traziti da te dolje pogleda, pogotovo ako kazes da si 2 cm otvorena. To bi morao svaki put pogledati. E da, kod mene u TA sestra sondom preko trbuha svaki put provjeri bebine otkucaje srca. Uzv nam ne rade. Gle svakako trazi da te pogleda dolje..plus buduci da si otvorena treba ti pratiti izgled plodne vodu.
Ma meni to više ništa nije jasno...ni kada ić u bolnicu ni niš.. hahha
Sad ću u srijedu po bolnici oprostite tko me može pregledati dolje
Ja sam 38+2, u TA do sada bila 2 puta, nisu me uopće gledali dolje,samo radili bris na streptokok. Radili uzv, urin,tlak i vaga naravno😀 ja nit neznam kakvo mi je stanje dolje,jesam li otvorena bar nešto... U petak idem na pregled pa možda budu gledali dolje😀
Hm moja prva trudnoca...placenta previe, nikad me nije gledao dolje mala rodjena u 35tj. Sad..svaki put prekontrolira prvo dole da ne bi se otvorila, pa onda na uzv.
A niš šta mi preostaje...trazot ću da me pogleda dolje jer se ipak nalaz mijenjao ,sa 1 ili 1.5 je došao na 2 sad je već mogao i duplo...
Ja sam 37+3 u TA sam sad na tjedan dana narucena...svaki put sam imala vaganje,tlak,pregled i uzv...a sad u utorak ctg i pregled.Bris na streptokok raden
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ni meni nisu radili taj bris na streptokok, ni u prvoj t. Ocito to ne rade kod nas u ri
Tamara,nemoj biti tuzna. Ja sam imala super brz prvi porod,sve prirodno i mislila kako ce ovaj put biti jos i bolje,naravno opet prirodno,a cim sam prije 12 dana dosla na 1.pregled u TA doktorica odmah pocela o indukciji zbog blazeg oblika trombofilije. To sam odbila sokirana,al sutra ipak idem u bolnicu jer ne zelim vise brinuti. Sad sam vec prihvatila da to tako mora biti i da je najvaznije da beba bude dobro,rodit ce se ovako ili onako. Sve za nase bebe.😊
Credolina,ja vec dva puta bila u vinogradskoj u TA,oba puta prst otvorena,oba puta dr.Gall,i nije mi gledala plodnu vodu. Bas su cudni,svatko svoju politiku vodi.
Sortiraj odgovore
Najstariji