Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2017. 21:08

Sad prošli tjedan ide sve ono tlak i urin,CTG i ultrazvuk i ja sam tražila pregled dolje. Jer me poslao doma pa da znam na cemu sam...bila sam 1.5 sad je na 2 ... ja cu tražit u srijedu pregled dolje da znam jel se šta desilo il ne...jer me dosza napinje ovih dana te kontrakcije i to...al mi je rekao da cerkviksa još ima cca 1.5

• credolina
    06. Kolovoz 2017. 21:28

Aha da...cudno mi je da ti moras traziti da te dolje pogleda, pogotovo ako kazes da si 2 cm otvorena. To bi morao svaki put pogledati. E da, kod mene u TA sestra sondom preko trbuha svaki put provjeri bebine otkucaje srca. Uzv nam ne rade. Gle svakako trazi da te pogleda dolje..plus buduci da si otvorena treba ti pratiti izgled plodne vodu. 

06. Kolovoz 2017. 21:31

Ma meni to više ništa nije jasno...ni kada ić u bolnicu ni niš.. hahha
    Sad ću u srijedu po bolnici oprostite tko me može pregledati dolje 

• Mojabebica
    06. Kolovoz 2017. 21:46

Ja sam 38+2, u TA do sada bila 2 puta, nisu me uopće gledali dolje,samo radili bris na streptokok. Radili uzv, urin,tlak i vaga naravno😀 ja nit neznam kakvo mi je stanje dolje,jesam li otvorena bar nešto... U petak idem na pregled pa možda budu gledali dolje😀

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 21:54

Hm moja prva trudnoca...placenta previe, nikad me nije gledao dolje mala rodjena u 35tj. Sad..svaki put prekontrolira prvo dole da ne bi se otvorila, pa onda na uzv.

06. Kolovoz 2017. 22:03

A niš šta mi preostaje...trazot ću da me pogleda dolje jer se ipak nalaz mijenjao ,sa 1 ili 1.5 je došao na 2 sad je već  mogao i duplo...

Rozaa
    06. Kolovoz 2017. 22:05

Ja sam 37+3 u TA sam sad na tjedan dana narucena...svaki put sam imala vaganje,tlak,pregled i uzv...a sad u utorak ctg i pregled.Bris na streptokok raden

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Anjaaa
    06. Kolovoz 2017. 23:39

Ni meni nisu radili taj bris na streptokok, ni u prvoj t. Ocito to ne rade kod nas u ri

• evabeba
    06. Kolovoz 2017. 23:51

Tamara,nemoj biti tuzna. Ja sam imala super brz prvi porod,sve prirodno i mislila kako ce ovaj put biti jos i bolje,naravno opet prirodno,a cim sam prije 12 dana dosla na 1.pregled u TA doktorica odmah pocela o indukciji zbog blazeg oblika trombofilije. To sam odbila sokirana,al sutra ipak idem u bolnicu jer ne zelim vise brinuti. Sad sam vec prihvatila da to tako mora biti i da je najvaznije da beba bude dobro,rodit ce se ovako ili onako. Sve za nase bebe.😊

• evabeba
    06. Kolovoz 2017. 23:56

Credolina,ja vec dva puta bila u vinogradskoj u TA,oba puta prst otvorena,oba puta dr.Gall,i nije mi gledala plodnu vodu. Bas su cudni,svatko svoju politiku vodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.