Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 20:57

Evo me...znaci svi smo u komadu...ja sam se uredila danas ahahahha i obrve pocupala...jos uvijek imam plan kad saznam termin da podjem napravit sebi pletenice ahahahhaha 
    Nora-Fora da znam kako je..10min i ja i onda me stisne..evo sad cu igrat Bingo mozda i dobijem ahahahhaha nada umire zadnja ahahhahaha

• credolina
    07. Kolovoz 2017. 21:30

Ja ujutro idem opet kontrolu..ne mogu docekati. Mali je jako aktivan od jucer, lupa jako...vec vidim da nocas opet nista od spavanja...sutra sam 40+4...

Sundi
    07. Kolovoz 2017. 21:33

Nora ti si fakat heroj. Mislim meni je trbuh tvrd i stisne i tak ostane ali to mene ne boli. Kako doslo tako oslo. 

Sundi
    07. Kolovoz 2017. 21:34

evabeba

Hej cure,hvala na podrsci. Ja cekam sutra,ujutro idem na klistir,busenje vodenjaka,pa drip. Neka samo pocne i brzo zavrsi.😊
    Tamara,jesu ti rekli hoce te inducirati ujutro?
    Bas me zanima kako je Summer bilo,al ne javlja se.
    Ovdje stalno bebice placu i sestre ih nosaju,prekrasno nesto😊

Evabeba sretno puuuno pozitivne energije ti saljem :*

07. Kolovoz 2017. 21:42

Ja se ovdje najviše žalim hahahahha...eto i sad uz to sve još pas počne kasljat ja u panici trčim za njim ,guram ruku u usta da vidim jel  šta unutra...mislila sam da mu je kost zapela,sada se smirio pa valjda nije ništa...

Što se tiče ovog..ne znam tamo je u pol sata 5 trudove preko sto a sad me malo napreze...u srijedu je 38 Tjedan ne znam dal da predam tu uputnicu za hospitalizaciju ili ne...

Nalaz se nije promijenio ali imam trudove ....nemam ih baš stalno...

Ne znam tko će izdržati 2 Tjedna tamo 

Joj baš sam luda...uz to me ovaj moj sad razjebo jer sam ja ispala kriva da je pas zbog mene pojeo nešto,pa se i š njim svadam...ma luda kuća

Jedino se od te sve zbrke mala izvritnjakala pa ok...

Najbolje proc spavat

Tamara..
    07. Kolovoz 2017. 22:10

Valentina pa ti bila danas kod mene :D..  Joj ajmo se nas dvije mijenjati,  ja bi da idem doma ja toliko zelim proživljavati trudove doma a ne na ovim hodnicima..  Divim se vama svi bas smireno prihvaćate indukciju,  busenje vodenjaka itd..  Ja sam to stvarno htjela od kuće..  A ovi u Ri nisu bas  cisti kad nekom treba salju ga kuci,  a nas koje ne treba tu zarobe...  Ja bi slobodu...  Eva zelim ti svu sreću ujutro samo neka bude sto brze..  Meni je doktor radio samo ultrazvuk i rekao da moze početi svaki cas i da budem na lopti danas pa ako nista ne krene sutra ce mo pregled pa ce mo vidjeti..  Tri sestre sam pitala za loptu ni jedna mi ju ne da ... Ma tu je problem stao je uvijek drugi doktor i nitko ne zna sta bi i ima drugo mišljenje...  A ubiti sto mladi doktor to sam ja u lošije stanju..  A po meni i ja i beba smo super i hoćemo slobodu ne zatvor 

07. Kolovoz 2017. 22:24

Nisam išla za Rij3ku nego ovdje kod mene sam išla na pregled....

07. Kolovoz 2017. 22:28

Pa kažem ja da su se posvađali š mozgom

07. Kolovoz 2017. 22:28

Tamara tko je dežuran noćas od doktora i sestri?

Tamara..
    07. Kolovoz 2017. 23:57

A nemam ti ja pojma  tko su oni samo znam da mi je ova sestra super onako niza,  sa kratkom kosom..  A doktora vidjela na sekundu pa ga nisam ni u pamtili..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.