Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 19:58

Nora-Fora seta jos guzicu vanka :-) jos se nije javila kako je prosa pregled...Sundi?? Evabeba??? Kako ste vas dvije?? Javljajte nan se..

Sundi
    07. Kolovoz 2017. 20:03

Hej evo dosla iz ducana. Napunila frizider. Hodala. Bila u parku s necakom.  Ko da nisam trudna. 
    Nebudem ja jos tak brzo. A mozda u hocu samo nemam taj osjecaj.

07. Kolovoz 2017. 20:11

Eto bebi miran,al danas sam je osjetila vise...ocitalo pet trudova preko sto,nalaz isti  još imam cerviksa...dobila uputnicu za bolničko pa ću u srijedu vjerojatno predat

07. Kolovoz 2017. 20:12

I da kazu da ovi u Ri nisu normalni..em i imam trudove em šećer em nisam blizu bolnice em sam 38 Tjedan a oni me šalju doma...

07. Kolovoz 2017. 20:21

Da barem s3tam hahahah trbuh tvrd ko kamen...eto me u krevetu

• Tena1203
    07. Kolovoz 2017. 20:25

Ja sam danas mozda i previse hodala.. od 11-4 u pokretu bez prestanka..Isla neke stvari obavljat i kupit za bebu koje mi fale, dosla doma skroz strgana od umora... jos malo drage moje trudnice i sve ce ovo biti iza nas ... a onda krecu druge teme hehe :)

07. Kolovoz 2017. 20:33

Joj Tena nemoj š ehbalt kako hoda...ja već dva mjeseca ležim u krevetu zbog kontrakcija....luda sam vec..uspijem 10 minuta hodat da me ne ulovi 

07. Kolovoz 2017. 20:33

Se hvalit*

• Tena1203
    07. Kolovoz 2017. 20:46

A jadna, nije ti lako..:/

• evabeba
    07. Kolovoz 2017. 20:46

Hej cure,hvala na podrsci. Ja cekam sutra,ujutro idem na klistir,busenje vodenjaka,pa drip. Neka samo pocne i brzo zavrsi.😊
    Tamara,jesu ti rekli hoce te inducirati ujutro?
    Bas me zanima kako je Summer bilo,al ne javlja se.
    Ovdje stalno bebice placu i sestre ih nosaju,prekrasno nesto😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.