Nora-Fora seta jos guzicu vanka :-) jos se nije javila kako je prosa pregled...Sundi?? Evabeba??? Kako ste vas dvije?? Javljajte nan se..
Hej evo dosla iz ducana. Napunila frizider. Hodala. Bila u parku s necakom. Ko da nisam trudna.
Nebudem ja jos tak brzo. A mozda u hocu samo nemam taj osjecaj.
Eto bebi miran,al danas sam je osjetila vise...ocitalo pet trudova preko sto,nalaz isti još imam cerviksa...dobila uputnicu za bolničko pa ću u srijedu vjerojatno predat
I da kazu da ovi u Ri nisu normalni..em i imam trudove em šećer em nisam blizu bolnice em sam 38 Tjedan a oni me šalju doma...
Ja sam danas mozda i previse hodala.. od 11-4 u pokretu bez prestanka..Isla neke stvari obavljat i kupit za bebu koje mi fale, dosla doma skroz strgana od umora... jos malo drage moje trudnice i sve ce ovo biti iza nas ... a onda krecu druge teme hehe :)
Joj Tena nemoj š ehbalt kako hoda...ja već dva mjeseca ležim u krevetu zbog kontrakcija....luda sam vec..uspijem 10 minuta hodat da me ne ulovi
Hej cure,hvala na podrsci. Ja cekam sutra,ujutro idem na klistir,busenje vodenjaka,pa drip. Neka samo pocne i brzo zavrsi.😊
Tamara,jesu ti rekli hoce te inducirati ujutro?
Bas me zanima kako je Summer bilo,al ne javlja se.
Ovdje stalno bebice placu i sestre ih nosaju,prekrasno nesto😊
Sortiraj odgovore
Najstariji