Kiara dakle ides na forums i kopiraj link pod PseudoHTML, UBBCode and BBCode i zaljepi u potpis na klokanici
Joj sundi bas si pehist, ja bi bila ljuta, pogotovo kad vozaju trudnice plus to trose ti gorivo i vrijeme, a nikome nista... Ja sam u tekla sa odjela kada je došao muz pa sam fino jela, muz mi je donjeo moju bananu pa sam hepi, jos samo da dobijem trudove... Joj bas mi fali muz pogotovo sada zelim biti sa njim.. Bas smo bili svjesni oba dvoje lagano napeti ... Joj meni i dalje nevjerojatno kako sam tu na vrhu liste, a nedavno dalekeko... Brzo ce mo svi mi, ali ovo iscrtavanje nakon termina je bas ludo
Sundi cestitam sta si tako smirena ostala..ja imam kratki fitilj ahahhahahaha kako su samo bezobrazni...ma nemam rijeci...znaci ode cep...mozes odma a moze ti potrajat dok ne pocnu trudovi..
Drzim fige da prodje brzo i bezbolno :-)
Anjaaaa pa ne mos tako ahahahhahaha kako mos to zaboravit ahahahhaha kaze meni mala: Samo to nosis?? Ahahahahha ostalo mjesta jos u torbi ;-)
Sundi cestitam sta si tako smirena ostala..ja imam kratki fitilj ahahhahahaha kako su samo bezobrazni…ma nemam rijeci…znaci ode cep…mozes odma a moze ti potrajat dok ne pocnu trudovi..
Drzim fige da prodje brzo i bezbolno :-)
Anjaaaa pa ne mos tako ahahahhahaha kako mos to zaboravit ahahahhaha kaze meni mala: Samo to nosis?? Ahahahahha ostalo mjesta jos u torbi ;-)
A htjeli mi uvalit. Jos je moj tata bio sa mnom da mi donese.. a sto reci..
E sad kad mi je ispal taj cep sjetila sam se da moram i muzu i mami pripremit nekaj da imaju doma kad rodim za cestitarit.
Ha nis mama bu spekla neke kolace, muzu kilu prsuta i 2/3 vrste sira. A jbg nek se snalaze...
E sad kad mi je ispal taj cep sjetila sam se da moram i muzu i mami pripremit nekaj da imaju doma kad rodim za cestitarit.
Ha nis mama bu spekla neke kolace, muzu kilu prsuta i 2/3 vrste sira. A jbg nek se snalaze…
Ma ne budi luda oko cega se ti sad mislis ahahahha...ja sam ovome mome rekla doli u lokalnoj betuli nek plati svima picence i Bog ih veselia svih...nama su gosti dole tako da gore u nas se ne moze partijat plus sto 90% ekipe nam se boji psa tako da je onda ovo najbolja opcija...sva sreca sta san ja mojima nakuhala za ledenicu sad ne bi bila u stanju..jedva sam ja danas nasjeckala kapulu...ruke su mi katastrofa..ovaj je dosa s posla, pojeo rucak i sad tamo hrce. Naravno da san ljuta ko pas, ne mos virovat nije 5recenica sa menon progovoria..trebala sam ga probudit al namjerno nisan ahahhahaha zapravo sam ljubomorna. I ja bi spavala, al topim se i nema teoretske sanse da zahrcem..
Tena ti si od mene 3dana naprid...priprema se...samo nemoj da te panika hvata. Prodisi i setuckaj pomalo po kuci meni to pomogne. Ili pokusaj na bok lec.
Sortiraj odgovore
Najstariji