Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    07. Kolovoz 2017. 00:06

Evo kise u Zg,konacno,sretna sam kao malo dijete😊😊😊

• Tena1203
    07. Kolovoz 2017. 01:01

Daaaa, samo neka pada!!

Tamara..
    07. Kolovoz 2017. 03:16

Joj tu je pala kisa ali cimerice drže sve pozatvarano pa je ko u konzervi bas me budi sparina... Fali mi moja banana..  Meni isto nitko nije radio briseve... 

Sundi
    07. Kolovoz 2017. 06:15

Meni su radili ove sve od klamidije do ureaplazme kao pripremu za trudnocu. I sad na zadnjem pregledu bris na streptokok. Ali privatno. 
    Znam da u petrovoj rade taj bris u TA jer su me trazili dali imam nalaz. 
    Tamara drzi se... jos malo brojimo . I onak ce nas poterat na inducirani ako prenesmo vise od 2 tjedna.
    Ja sam spavala nocas. E to nisam vec 3 dana.

Rozaa
    07. Kolovoz 2017. 06:56

Jutrooooo curke!!!Napokon sam se naspavala,divota.Jucer sam oko 11 isla u bolnicu jer sam u cca dva sata promijenila 5puta gace,...mislila sam da mi curka plodna voda....nije mi se dalo zezati s time,nebi cijelu noc mirno spavala.Napravili su mi ctg,za to vrijeme sam imala neki kao platneni ulozak da vide curi li,pa pregled(zatvorena sam skroz)uzv da se vidi kolicina vode.ugl.sve ok...pojacan iscjedak vodenasti al kazu bolje da ste dosli.Eto vjerovatno da nisam otisla nebi se dobro naspavala😊.
    Kak ste mi vi? Kaj ima novo?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Bambi34
    07. Kolovoz 2017. 08:09

Dobar jutric curke :-)
    Rozaaa neka si otisla tako si mirnija...
    Odspavala, probudila se u 6 :-) i evo gledam telku:-) gustam u miru i tisini :-)

07. Kolovoz 2017. 09:00

Ja evo jedem pripazite. U na pokretn ako ih bude malo proc ću na pregled kod gin ovdje...
    Kiša je pala točnije nevrijeme sinoć....
    7 uboda komaraca plus oko crveno hahaha blago meni 

07. Kolovoz 2017. 09:11

Konačno sam ubila komarcaaaaa 

Rozaa
    07. Kolovoz 2017. 09:20

Nora fora kupi u dm- u ili bubamari chicco aparatic za bebe protiv komaraca...pomaze...cca 90kn.Ja sam prije aparatica imala tu i tamo koji ubod al muza obozaaaavaju a ja mu nisam dala da koristi tabletice ili slicno pa smo kupili ovo,a u nasu sobu na prozor stavili i mrezicu da ne ulaze komarci i razno razne bube jer ce krevetic od bebe u pocetku biti s nama.
    Odoh na kavicu sa svojom mamom....vratila se s mora nakon 2 tjedna.Sretna sam ko malo dijete😆😂ugnjavit cu je da mi pomogne oko ciscenja jer moj muz misli da sam totalno prolupala jer i najmanju sitnicu trazim od njega da pocisti,pomakne,spremi...inace nisam takva.Ma on zo ne razumije😂😂

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

07. Kolovoz 2017. 09:40

Nema još malo i svi naši podstanari ili podstanarke će postat nasi cimeri/ce!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.