Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 18:21

Sundi

Ali definitivno sam luda. Ja ponekad imam osjecaj da do zadnjih ovih tjedana nisam ni smjela rec da sam trudna.
    Sad po noci uglavnom hodam, znojim se ko zivina, pusem, ruke naotecene, pola pokreta mi je bolno, pizdobolja, imam proljev tu i tamo me copi u ledima.Imam sate kad si mislim da bar sad rodim. A onda si mislim da bar jos malo izduram da bebi bude malo hladnije. Inace nisam neki placko sad bome jesam..

Sve tvoje potpisujem :-) ja bas danas kontam kad smo vec ovoliko mogu jos 10dn izdurat :-) proletit ce to :-) uskroo cemo sve bit na temi beba :-) a onda se necemo ni okrenut a vec cemo kukat ko ce ic radit ahhahahahahaha sve to brzinski izleti...vama kojima je prvo evo iz mog iskustva lakse je imat zimsku bebu, lakse se podnosi, nema preznojavanja, ovakvog oticanja i sl. Znaci iduci put ciljajte ahahahhahaha

Tamara..
    06. Kolovoz 2017. 18:41

Joj zene ja sam u bolnici jako sam tužna zbog toga..  Bolje da sam doma i da se krecem dobijem trudove i milina..  Stvarno sam htjela proći veliki dio trudova doma,  ne zelim biti prikovana za krevet..  Nesta su i spominjali indukciju sutra..  Beba je bila mirna i to je glavni razlog ostanka ali moje dijete je takvo,  kasnije je bio aktivan,  komentirala mi je kile i vodu sto mi se nakupila u nogama ,  mislim si ja da si ti vidjela kako sam prije bila na tecena.. 

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 19:02

Tamara amo glavu gore, digni se iz kreveta i setaj po sobi. Nek ti muz donese nesto zestoko zacinjeno za jest ;-) nemoj biti tuzna...sta bi onda komentirale za mene...em kile em natecenost...bas znaju bit zlocesti...ja hvatam komarce po kucic...nisu normalni tablete protiv njih uopce ne djeluju vise na ove mutante..

06. Kolovoz 2017. 19:05

To ti tako ide tamo Tamara.. 
    Koja je sestra I doktor dežuran.??

06. Kolovoz 2017. 19:06

Eee  tako tako sad ćeš vidjet kako je.meni Bambi hahahha

• Anjaaa
    06. Kolovoz 2017. 19:17

Tamara ajde, bit ces koji dan pa ides s bebicom doma :)
    ima nas jos zrtva komaraca haha, cim sjednem na balkon jer mi je dosta bit u kuci, evo ih
    Blago vama koje imate proljev haha, meni je to sf, ja se stalno mucim s time.. Pocele su mi noge oticat, tek sad
    Bambi izdrzat cete ako ste do sad.. Bas cemo vidit koja ce prva rodit od nas :)

Tamara..
    06. Kolovoz 2017. 19:35

Uh muz je daleko.. Ne znam tko je dežuran bili su svi ok,  doktorica je bila neka plati mislim da se Ines zove..  Sada je dosla neka nova sestra ima neki vojnicki stav i kad mi je stavila ono cudo na stomak da čuje bebu,  dobro da nije položila mene i njega i krevet ...  Hrana je jako fino ali posto nisam cijeli dan nista jela za mene je to predjelo haha ja bi vola mogla pojesti... Ja sam dobila 24 kg u trudnoći 

06. Kolovoz 2017. 19:51

Znači ne smije me noćas ništa zabolit ahahha 
    Ne moraš bit ljubazna prema sestri ako nije ni ona prema tebi,nema smisla jer se samo doživljavaju na trudnicama tamo!!!!

06. Kolovoz 2017. 19:51

Izivljavaju*

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 19:52

Tamara jos malo izdrzi pa gotovo, onda imas svoju bebicu i bas te briga :) a kile ce se same otopiti, ako nista kad krenes trcat za malim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.