Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2017. 15:54

Ja ne znam čemu uopce pisat ovdje...evo i ja pitam za pokrete pa nitko nista nije odgovorio,  isto kao i ti Anja kad si pitala....

06. Kolovoz 2017. 16:01

Summer
    Ma bitno da je sve ok,lako za forum i ostalo sada ;)
    Uživaj!!!

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 16:21

Ja sad vratila nazad da vidin uopce nisan skontala pitanje...al dobro nije mi dan danas ahahhahahaha dusa mi spava al evo trudim se ne zaspat pa gledam rlc i vjencanice iz snova ahahhaha na sta san spala ah....kako mislis 3 Nora-Foraa??? 
    Ja nemam vise udaranja i slicno nego se on izbaci ili mi utvrdne stomak (to mi je cesce) i tako 1 kvrga stomka stoji izbacena dok se ne smiluje i vrati nazad ahahahhaha 

• credolina
    06. Kolovoz 2017. 16:30

Ni mene vise ne udara, nego se on isteze i izbaci pa mi trbuh ima kvrgu ( danas to cesto radi) ili se trbuh stegne...isto kao kod Bambi....

06. Kolovoz 2017. 16:33

Ma šta ja znam...tri puta poslije obroka brojat koliko puta me  udari lupi i sl...
    Ja kir recimo jučer i danas manje osjetim tijekom dana cca 10 puta ako da a navečer tek osjetim pravo...

Sundi
    06. Kolovoz 2017. 16:34

Ja ne brojim moja mala ce ocito trenirat boks. Ugl ako je mirna onda sam sretna. 
    Trbuh mi se stalno zateze danas. Ali ajde nije ni priblizno toliko vruce ko jucer. Pa smo ok.

06. Kolovoz 2017. 16:38

Kod mene će nevrijeme još malo 

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 16:40

Ni ja ne brojim.. dovoljno je aktivan...

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 16:57

Ne brojim jer me vise ne udara...vec duze me ne udara nego se izboci il me stegne. Kad stegne zna tako i po 5min stajat onda se dignem i prosetam da prodje. Najteze mi je na wc poc...tad me najvise steze i boli...pogotovo opcija 2...suze mi dodju na oci od muke. Al sve ce to proc..ja presretna sta smo ipak dogurali :-) :-) i taman maloprije govorim muzu pa mogu ja jos valjda 10dana izgurat 2u1 :-) :-) nisan mu dala od straha da danas postavi krevetic ahahhahaha

Sundi
    06. Kolovoz 2017. 17:22

Ali definitivno sam luda. Ja ponekad imam osjecaj da do zadnjih ovih tjedana nisam ni smjela rec da sam trudna.
    Sad po noci uglavnom hodam, znojim se ko zivina, pusem, ruke naotecene, pola pokreta mi je bolno, pizdobolja, imam proljev tu i tamo me copi u ledima.Imam sate kad si mislim da bar sad rodim. A onda si mislim da bar jos malo izduram da bebi bude malo hladnije. Inace nisam neki placko sad bome jesam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.