Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2017. 09:59

Čestitam 

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 10:45

Nisan mogla otvorit kesu cokolina da maloj napravim eto toliko mi je utrnjeno. Sad cu joj rec da mi napuni u lavor vode i tocat ruke. Nema druge. 

• Anjaaa
    06. Kolovoz 2017. 10:51

ja nisam masirala međicu, na porodu mi je primalja masirala i nisam pukla, samo su me malo recnuli. Niti sad neću, ljena sam za takve stvari
    Tamara ti danas ides na pregled?
    Nora jel te nisu komarci izjeli?

06. Kolovoz 2017. 10:52

A jesu al ne kao jučer...kad sam slatka zbog secerà šta ću hahahahhahaha

Rozaa
    06. Kolovoz 2017. 10:56

Ja se nadam kisi....al onak da se ispada postenski jer je ovo za poluditi...vise izlazim iz kuce zimi nego sada....zatvorena ko u zatvoru pod klimom...cak su i meni noge i ruke jutros naotecene a nemam bas problema s tim.Imam u u torak kontrolu i bas me zanima ima li kakvih promjena...ja sam sva naopak...ptije sam imala vise BH kontrakcija nego sad kad mi se blizi porod....a prestala sam i Mg piti

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• gala_28
    06. Kolovoz 2017. 11:02

Summer, čestitam! Ajme, vi ste heroji! Koliko ste veliki i teško? :) Sad odmarajte i uživajte jedno u drugome.
    Što se tiče masiranja međice, jedna trudnica na tečaju je pitala i patronažna je rekla da to može pomoći, ali i ne mora. Nisam dobila dojam da je neke velike pomoći. 
    Ja sam spavala kao top noćas, i jedva ustala jutros. Klima iz dnevnog baš ne dopire u spavaću pa je bilo toplo, ali očito se ipak kuha neka vremenska promjena i onda me tlak uvijek obori. Užasnooo mi se jede slatko. Poludjet ću. Nisam dobila puno kila, ali sad na samom kraju mislim da bih mogla tako stući sigurno dva kg. 
    Evo, spomen čokolina i već mi nije dobro. :D

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 11:16

Ahahahahahhaha ja kupila Paris kekse sa limunom...ajme kakva navlakusa...ne mogu ih prestat jest ahahahahah nocas u 5 tamanila mortadelu ahahahahahaha jos nocas da izdrzim...da zvrcnem ginica sutra i saznam nas plan ahahahahhaha 

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 11:57

Ja sredila skoro cijelu Milku od ljesnjaka.. vidim sve smo u istom sosu... prsti naoteceni, ruke, sve trne.. bas veselje.. ja spavam pod klimom i to iz dnevnog mi puse u spavacu lagano i stvarno mi je to ok, nema sanse da je ovih par dana dok su ti toplinski valovi ne upalim.. pa zato je i kupljena..

• evabeba
    06. Kolovoz 2017. 12:28

Evo ja sam masirala tu slavnu međicu prije tri godine zadnjih par tjedana prve trudnoce i jos mi je babica dodatno masirala na porodu i nije radila epi,vec sam pukla tri sava,al mislim da je to zato jer je dok nalegla na trbuh i beba naglo izletila van. Ne mogu reci da je pomoglo masiranje,al sigurno nije ni odmoglo.

• summerchild
    06. Kolovoz 2017. 12:54

Uskoro se javim sa detaljima..dobro su prognozirali 3990 gr, 53 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.