Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    06. Kolovoz 2017. 07:31

Masiranje medice...itko,nitko?koja ulja?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• credolina
    06. Kolovoz 2017. 08:01

evabeba

Ja isto ne mogu spavati. Bas sam se nadala da ce me uhvatiti danas,sutra,tako da izbjegnem indukciju u ponedjeljak,al nema naznaka😞.
    A di je credolina,ne javlja se bas?

Jutro, tu sam..😃 ...jos u komadu....
    Cestitam Summerchild!

Maja 3
    06. Kolovoz 2017. 08:18

Summer,cestitam!

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 08:36

Summer cestitam!:)) roza, ja sam nabavila to ulje za medicu i jednom pokusala masirati ali mi nekak to nije islo :/ pa sam si rekla, kud sve tud i to ako pukne, ne mogu i o tome razmisljati, a znam cure koje su masirale pa su pukle i obrnuto.. mislim da to pomaze onak za 20%, mislim da sam to negdje procitala, ostalo je vecinom genetika, kao i kod strija..tako da mi ulje stoji pored kreveta a ja ne mazem i nadam se najboljem. Al kako mi je carski izgledan mozda je i to jedan od razloga zasto se ne uzrujavam:)
    Inace nocas sam sanjala takve gluposti, valjda od punog mjeseca, a trbuh je bio tvrd vecinu vremena..jutros ruke opet potpuno utrnute..

• Tena1203
    06. Kolovoz 2017. 08:37

E da, a ulje od Welede mi je frednica dala..

Sundi
    06. Kolovoz 2017. 09:18

Ja sam planirala to masiranje medice. Ali nekak sam odustala... 

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 09:36

Tena1203

Summer cestitam!:)) roza, ja sam nabavila to ulje za medicu i jednom pokusala masirati ali mi nekak to nije islo :/ pa sam si rekla, kud sve tud i to ako pukne, ne mogu i o tome razmisljati, a znam cure koje su masirale pa su pukle i obrnuto.. mislim da to pomaze onak za 20%, mislim da sam to negdje procitala, ostalo je vecinom genetika, kao i kod strija..tako da mi ulje stoji pored kreveta a ja ne mazem i nadam se najboljem. Al kako mi je carski izgledan mozda je i to jedan od razloga zasto se ne uzrujavam:)
    Inace nocas sam sanjala takve gluposti, valjda od punog mjeseca, a trbuh je bio tvrd vecinu vremena..jutros ruke opet potpuno utrnute..

Upravo sam se digla. Zaspala oko 6 i ovo je bilo mučenje a ne spavanje. Ruke su mi utrnute, noge isto, strasno. Nikakva sam. 

Rozaa
    06. Kolovoz 2017. 09:47

Znam da mozda cudno zvuci ali mene je nekak frka to masiranje...ne znam.Imam doma pilates loptu na kojoj sjedim i vrtim lagano bokovima(bas mi pase za kraljesnicu)i radim par vjezbica s tom loptom i bas mi pase...a,da...vjerovatno je i genetika tu kao i mnoge dr.stv.upletena.Moja mama je imala teske porode,nije se uopce otvarala...popucala je jako...pa i mene copi frka da mi nebu isto

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Tamara..
    06. Kolovoz 2017. 09:50

Joj ovaj moj opet spava,  pa imamo nula pokreta,  nadam se da me nece u bolnici pustiti -. - ...  I ja sam planirala masiranje međice  ali nije doslo do toga na kraju.. 

06. Kolovoz 2017. 09:59

Baš je danas neki blesavi  dan.
    Digla sam se ujutro u šest uzela madrac i ja i pas otišli spavat na terasu hahah
    Počela me bolit leđa i noge ma sve...mala se više ne miče puno ...ovito nema mjesta...
    Dal vi pratite 3 puta dnevno? Ja ne...

Da mi bar u srijedu kaže možete ostat rodit ćete,da ovoj muci dođe kraj više...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.