Evo da javim da nakon 27 sati u predradjaoni sam zavrsila na hitnom carskom i rodila jucer malog Filipa u 18 h tocno na termin :)
Joj draga summer bas si se puno puno namučila.. Žao mi je sto si imala tako dug porod i jos na kraju carski rez.. Iskreno se nadam da ce te se brzo oporaviti i sve zaboraviti... Kada se malo oporavis javi nam detalje i kako ste.. saljemo vam puse
Summerchild cestitam ti i zelim da se bezinski oporavis :-) sad vas dvoje uzivajte :-) zasluzila si bome :-)
Summerchild cestitam ti i zelim da se bezinski oporavis :-) sad vas dvoje uzivajte :-) zasluzila si bome :-)
27 satii u rađaoni,to stvarno zvuci previse. Al najbitnije je tu, beba😊. Cestitam od srca😊
Ja isto ne mogu spavati. Bas sam se nadala da ce me uhvatiti danas,sutra,tako da izbjegnem indukciju u ponedjeljak,al nema naznaka😞.
A di je credolina,ne javlja se bas?
Ne znam...mozda se prebacila na temu beba ;-) nema spavanja za mene, vrucina je nesnosna. Na ovom tv nema niceg apsolutno niceg ahahahha
Summer cestitam. Stvarno si hrabra. Velike puse. Imam bananu ali mi je vruce. A kao necu palit klimu jer cu se prehladit. Mislim da su u zivotu nisam tako oznojila ko nocas..
Summer cestitam! 27 sati u predrađaoni, ajoj..
Ja sam se ipak uspjela naspavat noćas
Summer cestitaam....uzivajte!!😙
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji