Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    05. Kolovoz 2017. 22:35

Ne bum ja vise ovo radila.. Imam kontrakcije sad, trbuh tvrd ko kamen, ne popusta. Kako mogu davat tako glupe savjete, joooj.. Izvuc cu ih kad se beba rodi i bok

Tamara..
    05. Kolovoz 2017. 22:47

Pa da,  nije ti bas pametan savjet dala..  Namučiti ces se malo,  ali uspjeti ces ti to,  jesi si nabavila sesirice? Uh i mene brine summer ali najvjerojatnije je iscrpljena..  Nju je to danima mučilo i malo je bila otvorena,  nadam se da ce se uskoro javiti 

• Bambi34
    05. Kolovoz 2017. 23:28

Anjaaa

Ne bum ja vise ovo radila.. Imam kontrakcije sad, trbuh tvrd ko kamen, ne popusta. Kako mogu davat tako glupe savjete, joooj.. Izvuc cu ih kad se beba rodi i bok

Anjaaa provaj prosetat ili lec na lijevi bok. Obicno kad legnem na lijevi bok za nekih 5min se smiri...

Sundi
    05. Kolovoz 2017. 23:35

Joj ja si nikak bemrem vuse baci poziciju u krevetu. Ja danas kukam ko cjelu trudnocu zajedno.

Tamara..
    05. Kolovoz 2017. 23:52

Sundi  jel imas bananu?  Mene ta banana spašava i sa obzirom na sve mislim da popriličnom dobro spavam,  osim po ovim vrućinama.. 

• Tena1203
    05. Kolovoz 2017. 23:54

Znam kak ti je, i ja danas nes puuuno kukam, trbuh me pece, trtica pocela boliti danas..

• Anjaaa
    05. Kolovoz 2017. 23:59

Evo legla sam i smirilo se.. Dobro je. Nisam nabavila sesirice, ako zatrebaju kupit cu ih naknadno.. Bitno mi je da s izdajalicom mogu izvuc bradavice ako beba ne bude mogla.
    Pun mjesec je, necu moc spavat haha
    Sad me muz tako iznerviro, rekla sam ako zbog niceg drugog rodit cu ranije zbog nerviranja.. I zaprijetila sam mu da nece samnom na porod. Koliko sam luda, moze to i ocekivat od mene haha!

Tamara..
    06. Kolovoz 2017. 00:21

Meni je svekrva rekla da je u ponedjeljak  puni mjesec, i da za puni mjesec bude vise poroda

• Bambi34
    06. Kolovoz 2017. 00:35

Ovaj moj vec hrce. Blago mu se. Ja nikako. 

Tamara..
    06. Kolovoz 2017. 00:42

Ja jos svog cekam sa posla.. On za hrče za jednu sekundu,  a kad ga vidim na trbuhu  budem luda do kraja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.