Ne bum ja vise ovo radila.. Imam kontrakcije sad, trbuh tvrd ko kamen, ne popusta. Kako mogu davat tako glupe savjete, joooj.. Izvuc cu ih kad se beba rodi i bok
Pa da, nije ti bas pametan savjet dala.. Namučiti ces se malo, ali uspjeti ces ti to, jesi si nabavila sesirice? Uh i mene brine summer ali najvjerojatnije je iscrpljena.. Nju je to danima mučilo i malo je bila otvorena, nadam se da ce se uskoro javiti
Ne bum ja vise ovo radila.. Imam kontrakcije sad, trbuh tvrd ko kamen, ne popusta. Kako mogu davat tako glupe savjete, joooj.. Izvuc cu ih kad se beba rodi i bok
Anjaaa provaj prosetat ili lec na lijevi bok. Obicno kad legnem na lijevi bok za nekih 5min se smiri...
Joj ja si nikak bemrem vuse baci poziciju u krevetu. Ja danas kukam ko cjelu trudnocu zajedno.
Sundi jel imas bananu? Mene ta banana spašava i sa obzirom na sve mislim da popriličnom dobro spavam, osim po ovim vrućinama..
Znam kak ti je, i ja danas nes puuuno kukam, trbuh me pece, trtica pocela boliti danas..
Evo legla sam i smirilo se.. Dobro je. Nisam nabavila sesirice, ako zatrebaju kupit cu ih naknadno.. Bitno mi je da s izdajalicom mogu izvuc bradavice ako beba ne bude mogla.
Pun mjesec je, necu moc spavat haha
Sad me muz tako iznerviro, rekla sam ako zbog niceg drugog rodit cu ranije zbog nerviranja.. I zaprijetila sam mu da nece samnom na porod. Koliko sam luda, moze to i ocekivat od mene haha!
Meni je svekrva rekla da je u ponedjeljak puni mjesec, i da za puni mjesec bude vise poroda
Ja jos svog cekam sa posla.. On za hrče za jednu sekundu, a kad ga vidim na trbuhu budem luda do kraja
Sortiraj odgovore
Najstariji