Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    05. Kolovoz 2017. 11:36

E danas im radim portugalsku salatu...to ce jest danas i sutra ahhahahahhaha lijepo hladno osvjezavajuce i plus sutra ne moram nista :-)

• Tena1203
    05. Kolovoz 2017. 11:56

Bambi bas si vrijednica :) 

• Bambi34
    05. Kolovoz 2017. 13:26

Ajme grozna sam al gustam ahahahhaha mala i muz ciste kucu ahahhahahaha jedno i drugo su se zapuvali, mala kaze: Izgubila sam kilo ahahahhahahaha neka vide kako je meni ahahahahahha dala sam joj da riba kuhinjske fronte kaze: Nije lako bit mama. Ahahahahhahahahha carica :-)

Tamara..
    05. Kolovoz 2017. 19:06

Žene kako prezivljavate  ovo vrijeme,  mene je muz utješio da su sutra moguće neke kise i slično..  Ja danas cijeli dan spavam uz buđenja,  mob mi skroz zvrnda...  Sluzni cep mi ispada,  danas je drugi dio..  Sise me ubijaju pogotovo bradavice,  sta ce tek biti kada mali krene vuc...  Summer nam se ne javlja nadam se da je sve ok prošlo,  ona se bas namučila ovih dana...  Valentina ženi se cini da se tamo ne zna tko pije a ko placa,  ovi koji ne bi trebali biti na godišnjem su otišli,  ovi koji nisu   jesu..  Cirkus bas najgore vrijeme za ici roditi..  Kod su vrućine,  tud na godišnjem...  Žene mene je strah ovih vrućina kako ce mi dijete to preživjeti posto nemamo klimu a oni nemaju razvijen sustav hlađenja,  jako me strah... 

Rozaa
    05. Kolovoz 2017. 19:34

Tamara...nemoj brinuti,sve ce biti uredu.Zamraci kucu-stan...rashladuj ventilatorom,a vrucine ce popustiti...mislim da je ovo bio bas grozan val vrucine😊nemaju svi klimu...a i nadi stari su se snalazili be klime.

Curke...masirate li vi medicu?ja sam danas iskreno po prvi put procitala kak se to tocno dela😏...

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

05. Kolovoz 2017. 20:45

Katastrofa od vremena...

• Anjaaa
    05. Kolovoz 2017. 20:46

Tamara ne brini, nismo ni mi imali klimu kad se mali rodio a bilo je pakleno vruće,30 u
    stanu.. Bebu obuc u pelenu i bodi samo i rashlađuj koliko mozes ventilatorom, propuhom..
    Ja sam u dilemi, rekla mi patronazna, posto imam uvucene bradavice, da ih pocnem izvlacit izdajalicom vec sad a nisam se sjetila pitat jel to nije opasno posto bi moglo izazvat trudove? Sad sam ih izvukla i pojavila se kap kolostruma, ali strah me da ne napravim sranje..     

Rozaa
    05. Kolovoz 2017. 21:08

Anjaaa

Tamara ne brini, nismo ni mi imali klimu kad se mali rodio a bilo je pakleno vruće,30 u
    stanu.. Bebu obuc u pelenu i bodi samo i rashlađuj koliko mozes ventilatorom, propuhom..
    Ja sam u dilemi, rekla mi patronazna, posto imam uvucene bradavice, da ih pocnem izvlacit izdajalicom vec sad a nisam se sjetila pitat jel to nije opasno posto bi moglo izazvat trudove? Sad sam ih izvukla i pojavila se kap kolostruma, ali strah me da ne napravim sranje..

Pitaj curke u grupi koje su rodile...ja iskreno nis nebi prije prckala

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Tamara..
    05. Kolovoz 2017. 21:30

E ja sam za uvučene bradavice neki dan vidjela nešto sto ih kao izvlači mislim da je od aventa,  ali isto se ne koristi u ovim tjednima zbog kontrakcija..  Iskreno meni se ne svida ideja da koristim sada izdajalicu i zbog kontrakcija i kolostruma,  meni cim pipnem bradavicu ide malo vodice van..  Idi najbolje na grupu di su mame rodile par ih je imalo taj problem i uspjele su na kraju...  Što se tice klime malo su me poplasili ljudi,  pa zato pitam,  jer kazu da ce se beba osipati i sto cuda..  Ali danas jos sigurno roditi necu,  a temperatura ce valjda pasti...  Joj zene nisam pametna dal da pocmem nešto raditi da pokrenem trudove posto je termin prosao..  Ujutro idem u rodilište na pregled..  Joj ovi pregledi sada su mi grozni..  

• Bambi34
    05. Kolovoz 2017. 21:45

Tamara brzinski ces ti to odradit :-) lako moguce sutra da ti potaknu pregledom ;-) 
    Summerchild me brine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.