O bože…jrdva zaspem i prasne me opet u ruku i u celo …izgledam kao Hulk hahaha..JOOOOOJ
Jooj Nora tebi fakat nije lako. Vjerujem da ti je puna kapa.. ja tu kukam a ne spavam zadnjih desetak dana. Mogu se skrit iza tebe ..
Karmen čeestitam...uzivajte!!😊
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Curke cestitam na bebicama. Puseki.
Ja sam noces imala malo zraka. Ali sam zato dobila proljev i grceve u nogama i tak. Doduse nije mi jasno od cega ali ajde..
Ponekad se uhvatim kak pricam s bebicom da bi mogla ona van a ponekad ju nagovaram da kud ce ic da je vani vruce i nek ceka tjedan iza gospe…
To ti je i mene uhvatilo prije par dana. Onda sam citala da samo ako potraje duze od 1dana podjem do bolnice. Bas sam se bila prepala ahahahhaha uglavnom trajalo samo 1dn.
Kiara isto 20 brojim ahahahhahaha skupa cemo kukat i patit se ahahahhahahha
Stigao nam je Vlaho jucer u 13:38 h, 49 cm i 3100 g! :)Uspjela s gelom, bez epi, imam 3 sava…
Karmen cestitam od srca :-) :-) :-)
Sad jos cekamo Summerchild...
Karmen, čestitke! :) Kad povratiš snagu, napiši nam kako je bilo. :)
Summer, možda ste već dosad zajedno. Javiii se :)
Evo stiže nam zadnja tura termina :) tko preživi pričat će :) Ja sam danas rekla dečku da nam ode u McD po klopu jer je prevruće za kuhanje, a ovo nam je možda zadnji vikend u ovom sastavu ikad pa sam ga odlučila tako nezdravo obilježiti :D kad već ne možemo drugačije. :D
Karmen čestitke😀!!! Joj cure meni je već dosta svega, imam još 2 tj a sve mi se ćini da će biti i duže! Stvarno imam visoku toleranciju na bol,al mi je dosta već svega! Bole me ruke, noge,šmrcam,kašljem kišem... Noge ko u bigfota...ne spavam.. i ništa mi se ne da raditi,a pogotovo kuhati. Sva sreća da mi mm ima što kila pa ima zaliha😀
Karmen čestitke😀!!! Joj cure meni je već dosta svega, imam još 2 tj a sve mi se ćini da će biti i duže! Stvarno imam visoku toleranciju na bol,al mi je dosta već svega! Bole me ruke, noge,šmrcam,kašljem kišem… Noge ko u bigfota…ne spavam.. i ništa mi se ne da raditi,a pogotovo kuhati. Sva sreća da mi mm ima što kila pa ima zaliha😀
* Sto kila
Karmen cestitam!!! :))) brz oporavak tebi :)) bebici isto sve najbolje!
Nama otisli Francuzi iz apartmana...zena je u najmanju ruku nenaucena na cisto ahahahhahaha kad sam usla i vidjela po podu pobacane sugamane i posteljinu (hodnik,soba), osjetila smrad pelate sve mi je bilo jasno..al dobro sve u rok sluzbe....uglavnom, dok se mm vratio ja stavila prat to sve, ocistila wc i kuhinju nisan ja to mogla ostavit njemu da on riba bilo mi ga zao..sad kad rodim to ce ga cekat cijeli ovaj i iduci mjesec...onda sam mu naredila da pobere grozdje na terasi jer bobice padaju, isflekaju kamen, gosti ugaze pa u apartman razgackaju a on meni da ne moze jer da mora mami odnijet. Ah kad san se raspalila ahahhahahahaha uglavnom zavrsilo je na kraju da ce pobrat jer je skonta da sam u pravu..on sad ima i cistit i docekivat goste znaci u max 2h mora sve sredit, a ako to nesretno grozdje napada i zalijepi se za kamen ima ribat dodatnih minimalno 20min terasu koja nije mala kvadratura..do sada smo bili podjeljeni ja cistim on docekuje..
Sortiraj odgovore
Najstariji