Ja cu još vidjeti sto će biti, bolnica mi je udaljena skoro 50 km pa mi se ne da ići bezveze, a sutra sam i tako naručena. Meni je problem sto ja imam oštećena leđa u tom donjem djelu pa ne znam boli li me zbog toga.
Sad sam vidjela da sam dobila strijice na grudima, a cijelu trudnoću niti jedne. Nadam se da mi ne će sad i stomak popucati.
Uh tebi je bas daleko. Meni je puno blize, al tek u petak imam opet pregled...
Kod nas u Rijeci se ide kod ginekologa do termina, pa tek onda u TA. A do tad mozda i rodim.. Bas su zakomplicirali sve, pogotovo s tim narucivanjem..
Ma sto se tice plana poroda meni je samo bitno da puste pupkovinu da otpulsira, a ne znam hoce li me slusat ako nije napismeno.. A glupo mi je pisat ga samo radi toga..
Ja ne namjeravam siroko povijat, a i bit cemo u platnenim pelenama pa to ne ide skupa jer su one sire same po sebi
Ako ne doniras i s porodom prode sve ok...a hoce😊 pustit ce da otpulsira.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Da li je netko rodio ovih dana u Petrovoj? Pojavio se članak na indexu da u bolnici na intenzivnoj ne rade klime, da je leglo bakterija koje se prenose na bebe....koma. Molim info ako netko zna da li je stvarno tako kako piše u članku.
Da li je netko rodio ovih dana u Petrovoj? Pojavio se članak na indexu da u bolnici na intenzivnoj ne rade klime, da je leglo bakterija koje se prenose na bebe….koma. Molim info ako netko zna da li je stvarno tako kako piše u članku.
Bas sam jucer stavila taj clanak u nadi da ce netko iskomentirati jel zbilja tako strasno ili novinari napuhuju. Necu rodit tamo, ali grozno je ako je situacija zbilja takva.
Ja sam u nedjelju izasla iz Petrove, do tad je sve bilo u redu, ili sam imala srece ili je ovo napuhana priča, ne znam.
Baš sam upravo vidjela članak i došla vas pitati zna li tko kakva je realna situacija. Sada mijenjaju klimatizacijski sustav? Sada? Usred ljeta?
Blago me hvata muka. Nije do temperatura toliko jer je eto teže podnositi vrućine, nego po ovom članku dolazi do čepa jednog dijela odijela, znači i sanitarni dio je u komi, žene se znoje, većina rodilja je šivana na ovaj ili onaj način, a ljetna klima je super za razvoja bakterija i dodatne komplikacije.
Još jučer kažem svojoj mami kako mi je bolje tu roditi nego u svom rodnom gradu, ipak je to Petrova, renovirali su je prije nekoliko godina, a naša ginekologija je poznata kao horor. Hah, eto mi sad.
I imam pitanje. Sutra sam naručena u podne u TA Petrove. Koliko ranije da budem tamo? Ako sam dobro pohvatala, ukoliko se dođe ranije i nema zastoja, onda se prije i dođe na red za vaganje, urin i tlak pa se čeka baš pregled ili kako to ide?
Sortiraj odgovore
Najstariji