Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    30. Srpanj 2017. 17:51

Hm ja sam bila kod Hermana na pregledu i na ultrazvuku i mogu reci da je bio stvarno ok. Ugodan, korektan, uljudan. A to je kak ti grah padne. 
    Makar me je izgled trudnicke ambulante totalno sokirao... Nisam do sada nikad bila kod socijalnog ginekologa pa mi je i to bilo jako cudno. To je totalno druga prica.

30. Srpanj 2017. 17:54

Da li koga bole prepone i dupe? Evo mene danas počelo rasturat  :-(

30. Srpanj 2017. 17:55

Ah..ja sam očito na krivu naletila xD

• credolina
    30. Srpanj 2017. 19:21

Nora-Fora:-)

Da li koga bole prepone i dupe? Evo mene danas počelo rasturat :-(

Mene...sinoc mi ispao sluzni, ujutro jos imala iscjedak sa sukrvicom i otisla u bolnicu. Sve u redu, pustili me doma da cekam trudove. Al donji dio leđa i dupe bole...ima cijelo vrijeme neke lagane trudice al nisu jos pravi ni pravilni. Jao izluđuje me ovo cekanje...te stalno nesto boli...jedva cekam da rodim...
    One koje su rodile i kojima je cep ispao..koliko je proslo od ispadanja cepa do pravih trudova? Znam da je to sve individualno ali me zanima posto sam prvorotka

30. Srpanj 2017. 20:01

Ma i ja jedva čekam da riješim ovo. Već se osjećam kao cudakinja,stalno provjeravam gaće,iscjetke,te me boli te me ne boli ..ludim već od tog svega i još me danas počne bolit guzica i kukovi ma ludnica....
    Onda me još ona izlupa,pa se namjesti da imam osjećaj kao da će sve ispast pa za pol sata drugačija poza....

Al sad ću u srijedu ja tražit i dole pregled a ne da ja 3 tjedna ne znam šta je dole i jesam se otvorila jos ili ne....

• Bambi34
    30. Srpanj 2017. 20:02

Credolina ja taj cep nisan docekala al u ponoc mi je pocela curkat plodna voda, u 5 sam bila u bolnici i tad su me poceli hvatat jaci trudovi. U 8ipo na carski malu rodila :-) evo guzare do mene: Kad rodis brata onda ces mi napravit Princess krafne znas koliko ih volim al znam da sad ne mozes ahahhahahaha.

• credolina
    30. Srpanj 2017. 20:07

Bambi34

Credolina ja taj cep nisan docekala al u ponoc mi je pocela curkat plodna voda, u 5 sam bila u bolnici i tad su me poceli hvatat jaci trudovi. U 8ipo na carski malu rodila :-) evo guzare do mene: Kad rodis brata onda ces mi napravit Princess krafne znas koliko ih volim al znam da sad ne mozes ahahhahahaha.

Meni voda jos ne curi...al donji dio leda me ubija..uopce ne znam kako cu spavati veceras...a ne zelim opet ici u bolnicu dok ne krene za stvarno jer zelim izbjeci drip i predradaonu da ne lezim satima ukoliko bude moguce.

Sundi
    30. Srpanj 2017. 20:17

Mene je bolila guzica i prepone i donji dio leda pretprosli tjedan. I mislila sam da cu se porodit lol.
     A onda je ovaj tjedan sve bilo ok. Sad imam osjecaj da necu rodit jos mjesec dana. A mozda i necu do 42 tjedna.

• summerchild
    30. Srpanj 2017. 20:24

Ja imam ponovno kontrakcije, pocela sam pratit prije sat i pol vremena i na prosjeku su od 7 min po 40 sek..steze me od trbuha do ledja, ali recimo u utorak kad sam imala sam osjecala i menstrualnu bol, sad tu i tam. Nista mi vise nije jasno. Probala sam lezat, hodat,..citav dan mi je stegnut trbuh ali i malac je bio jako aktivan do prije nekih 2 sata, sad se tu i tam ritne.

30. Srpanj 2017. 20:30

To šta bole prepone i to ne mora niš značit??mislim da je krenulo nešto??hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.