Meni je počeo ispadati još u srijedu ali nisam imala sukrvicu. Mislim da ti možda ne bi bilo loše otići za svaki slučaj jer su mene odmah pitali je li bilo sukrvice.
Mene su jučer navečer boljela leda i stomak i bas sam mislila da cu možda tijekom noći morati u bolnicu, ali na kraju sam prespavala noć sa samo jednim buđenjem, a inače se budim po 100 puta. Stalno imam taj strah da neću znati prepoznati trudove, bila bi najsretnija da mi pukne vodenjak i onda sam sigurna da moram za bolnicu.
E toga je i mene strah. Vidjet cu sad jos sat-dva kako ce biti pa u bolnicu. I ja bi voljela da mi pukne vodenjak pa da znam da moram u bolnicu.
A što se tiče pohrane matičnih stanica iz pupkovine, uzimaju se prije pulsiranja, ne može se dati "ono što ostane" nakon pulsiranja jer se ni ne pohrane sve donacije (moraju se zadovoljiti strogi kriteriji i o broju stanica u prikupljenoj krvi, mikrobiološka analiza se radi...)... Možete provjeriti jel vaša donacija pohranjena, čisto da znate, ali oni nisu dužni javljati svakom ponaosob (to piše u papirima koje potpisujete)... A te stanice i ako su pohranjene i ne iskoriste se za nečije liječenje ne možete koristiti za liječenje djeteta iz čije pupkovine su prikupljene već eventualno (ne daj, Bože) za svoje drugo, treće dijete... Ja ću ih darovati jer doslovno mogu nekome značiti život...
Credolina
Ja mislim da bi ipak trebala odma ići u bolnicu ,tako su bar meni rekli pogotovo ako ima krvi.
Idi vidi ako niš strašno nije i nemaš dugo do bolnice traži da te puste kući:-)
Carmen
Možda bi i tebi bilo pametno proći??
Mene jučer nije niš cijeli dan i onda opet predvečer me uhvatila bol u leđima i trbuhu....ah moram otežati do srijede
Meni je počeo ispadati još u srijedu ali nisam imala sukrvicu. Mislim da ti možda ne bi bilo loše otići za svaki slučaj jer su mene odmah pitali je li bilo sukrvice.
Mene su jučer navečer boljela leda i stomak i bas sam mislila da cu možda tijekom noći morati u bolnicu, ali na kraju sam prespavala noć sa samo jednim buđenjem, a inače se budim po 100 puta. Stalno imam taj strah da neću znati prepoznati trudove, bila bi najsretnija da mi pukne vodenjak i onda sam sigurna da moram za bolnicu.
E toga je i mene strah. Vidjet cu sad jos sat-dva kako ce biti pa u bolnicu. I ja bi voljela da mi pukne vodenjak pa da znam da moram u bolnicu.
Meni su u cetvrtak rekli da ako je samo sukrvica da ne moram dolazit, ako bas krvarim onda da dodjem, ali mozda da nazoves i pitas za svaki slucaj. Sukrvica znaci samo da si jako blizu. Meni je bio cisti bijeli sluzavi cep i jos mi je nekoliko dana poslije bilo malih komadica. To moze ispast skroz ili se tak kidat, osim toga tijelo radi novi kako bi zastitilo, pa tako da nije neobicno da primjecujemo malo po malo jos te sluzi.
Na kraju više ni sam ne znaš kad krenut ni ništa...
Najbolje doma rodit hahah
Mene to sve psihički ubija i jedva čekam da dođem na svoje a ne ovo stalno provjeravanje,panika,boli me ne boli me...ludim od toga....pogotovo još ovo kad me ne pregleda i pošalje doma da dođem za tj dana
Mislim da cemo one prave trudove prepoznat itekako, mene isto bune ovi pripremni jer krenu pa stanu, pa vise nisam sigurna jel to trud, jel samo obicna kontrakcija, jel od ledja, probave ili cega. Ja imam strah od curkanja plodne vode tj da to necu znat prepoznat. Ak bas pukne izlije se puno vode, ali ovo ak bude samo pomalo curkalo...ne znam jel vise mokraca, plodna voda, iscjedak, pa mjenjam 5 puta gace da vidim jel curi ili ne curi..
Meni su u cetvrtak rekli da ako je samo sukrvica da ne moram dolazit, ako bas krvarim onda da dodjem, ali mozda da nazoves i pitas za svaki slucaj. Sukrvica znaci samo da si jako blizu. Meni je bio cisti bijeli sluzavi cep i jos mi je nekoliko dana poslije bilo malih komadica. To moze ispast skroz ili se tak kidat, osim toga tijelo radi novi kako bi zastitilo, pa tako da nije neobicno da primjecujemo malo po malo jos te sluzi.
Sinoc je bas bio krvavo sluzni cep i nakon toga sam se jos tri puta obrisala i nije bilo vise nicega na papiru...al nista mi sad ne curi vise. Ne krvarim u smislu da mi stalno izlazi krv. Sad ujutro je bas bio iscjedak sa sukrvicom.
Ja cu još vidjeti sto će biti, bolnica mi je udaljena skoro 50 km pa mi se ne da ići bezveze, a sutra sam i tako naručena. Meni je problem sto ja imam oštećena leđa u tom donjem djelu pa ne znam boli li me zbog toga.
Sad sam vidjela da sam dobila strijice na grudima, a cijelu trudnoću niti jedne. Nadam se da mi ne će sad i stomak popucati.
Sortiraj odgovore
Najstariji