Joj i meni je ovo sve bas napeto… Kada ce, sta ce… Jedva se cekam riješiti svega, a opet nisam spremna… U jednu ruku mi vrijeme ide prebrze a u drugu presporojoj ja jos nisam pripremila teatra pelene imam 4 kom bijelih i tako sadrenih, a ove druge moram dobiti… E ce te vi siroko pobijati bebace
Hm pa u biti necu ako mi to ne kazu u bolnici. Mislim da je prevruce za tak nes iz preventive... pripremila sam sve za to a sad ak hude trebalo super ak ne jos bolje...
Cure.. Neznam jel moji postovi ne prolaze ili šta.. Ugl, naručena sam na pregled u petak i onda mi ginićka ide na godišnji 2 tj i vraća se 6 dana prije mog termina poroda. Jel normalno da me pusti tako dugo bez pregleda?? Baš sam se šokirala malo..
Planira li koja od vas napisati plan poroda?
Cure.. Neznam jel moji postovi ne prolaze ili šta.. Ugl, naručena sam na pregled u petak i onda mi ginićka ide na godišnji 2 tj i vraća se 6 dana prije mog termina poroda. Jel normalno da me pusti tako dugo bez pregleda?? Baš sam se šokirala malo..
Pa dat ce ti uputnicu vjerojatno za TA. Plan poroda ne planiram pisati jer sumnjam da ce ga itko citat.
Koliko sam cula moraju se drzat toga jedino ak je ovjereno kod javnog biljeznika.
Ja ne spavam pod normalno. A mm se budi svaki put kad se ja dignem okrenen itd. Sa pitanjem jel krenulo?
Hahah..tako je i kod mene pogotovo odkad mi otisao sluzni cep i otkad me hvataju ti pripremni trudovi.
Anjaa,ja isto mislim da bi trebala otici u bolnicu na pregled u TA,pitaj u petak doktoricu. sto se plana poroda tice sve vise i vise cure pisu i nose to, i ja sam za to,al ga ipak necu nositi jer usmenp mislim sve reci sto hocu,sto necu. Ako ces se osjecati bolje ti ga ponesi. Ne treba se ovjeravati kod javnog biljeznika,znam dosta cura koje su ga nosile,pa nisu ovjeravale.
Anjaa,ja isto mislim da bi trebala otici u bolnicu na pregled u TA,pitaj u petak doktoricu. sto se plana poroda tice sve vise i vise cure pisu i nose to, i ja sam za to,al ga ipak necu nositi jer usmenp mislim sve reci sto hocu,sto necu. Ako ces se osjecati bolje ti ga ponesi. Ne treba se ovjeravati kod javnog biljeznika,znam dosta cura koje su ga nosile,pa nisu ovjeravale.
Ne mora se ovjeravati, ali ako ga ovjeris jedino tad se moraju drzat toga, ovako mozda hoce mozda nece. Ja planiram isto usmeno reci.
Kako je ženama prije bilo super. Odes rodis i aj bok. Kakve su ovo komplikacije te oko poroda te oko robe te oko pranja robe... prije žene nisu toliko prtljalje oko toga svega i sve je prošlo u najboljem redu.
Maslačak, znači dogodi se da netko ni ne dođe do TA. Logično je, ali mislila sam da ipak fantaziram tu mogućnost jer zašto bi tako kasno naručivali ako se ipak događa. Fino sam si sve štreberski zamislila da trebam proći, i onu krasnu čekaonu, i ctg i uzv i sve…sad ćemo vidjeti kako su nam zvijezde odredile.
Sundi, kako je toliko prenijela? :O Vjerojatno su fulali termin, i to jače. Malo si me smirila sa ta tri tjedna. Još mali pritišće dolje kao da hoće glavom kroz tunel pa stalno imam osjećaj da nešto curka, a ne curka. I 3200 ste? :) Taaaman curica! Bravo mama, bravo Mare! :)
Tamara, imala sam operaciju u djetinjstvu i imam rez preko cijelog trbuha, od pupka prema dolje. Još tada je kirurg rekao da ako budem rađala, trebam na carski zbog napinjanja. Izvana je to ok zaraslo (naravno, vidi se i koža je tanja ali već je stara rana), no ne znamo kakva je situacija sa unutarnjim šavovima.
Opa, vas tri ste onda u niskom startu! Čekamo vaaas! :)
Manuela, sorry ako si negdje napisala, gdje si rodila? Leđa te bole zbog spinalne ili? Čitala sam da neke žene znaju tako reagirati.
rodila san u splitu, a Neznan jel ledja bole od spinalne Ili sta je. Mislin bolila Su me I prije Ali ne ovako, najradje bi pila nesto za bolove al me straj radi dojenja.
Dat ce ti d uputnicu i ides na preglede u TA zadnjih mjesec dana. To je neki standard.
Kaj se tice plana poroda ja ga necu pisat. Nisam takav tip. Imala bi osjecaj da pametujem nekome tko je porodio taj mjesec jedan cjeli kvart. Reci cu sve muzu a i reci cu da naprave sve da beba bude zdrava... a i uvjek kad nes splaniram nikad tak ne bude. Pa tako mi pomogao bog.
Sortiraj odgovore
Najstariji