Curke javljajte novosti, uz vas smo:)) ja sam
sada 36+4 i trbuh mi je zadnjih dana vecinu vremena tvrd kao kaken.. nije da to boli ali je neugodno, popijem magnezii i ne pomaze bas.. jel i kod vas tako?
Tena
Kod mene je još i gore jer me nekad jako boli...i nekad niš ne pomogne hahah
Curke javljajte novosti, uz vas smo:)) ja sam
sada 36+4 i trbuh mi je zadnjih dana vecinu vremena tvrd kao kaken.. nije da to boli ali je neugodno, popijem magnezii i ne pomaze bas.. jel i kod vas tako?
Normalno ti je to..kazu da zadnjih mjesec dana ne treba piti magnezij.
Ma i moze se ja sam pitala docenta za magnezij rekao je ako ima razloga za to da se moze... Ali sam je do znanja da je općenito protiv umjetnih vitamina da se sve može unijeti hranom... Ja sam ga pila jer grčevi su bili brutalni i spontano sam smanjila i prosli tjedan prestala...
I mene je pocelo stezati...stvrdne se trbuh.Isla sam do ducana i par puta se bas stvrdnuo trbuh.
Danas sam 36+4.Pijem magnezij300 svaki dan tak mi je dr rekel...sutra imam kontrolu,bas me zanima kaj bu rekel.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Znaci ima nas nekoliko koje smo po tjednima...terminima blizu...Tena nama je termin isti?24.08.
Bas sam pitala cure koje su rodile kaj su obukle bebama kad su izlazile iz rodilista.S obzirom na vrucine i da sam vec sve pripremila jos samo tu oblekicu moram spremiti i on9 kaj bum ja obukla.Mislila sam benkicu dugih rukava i onaj kombinezoncic sa stopalima bez rukava...dal je to pretoplo?ili da stavim dvije komb.?
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Znaci ima nas nekoliko koje smo po tjednima…terminima blizu…Tena nama je termin isti?24.08.
Bas sam pitala cure koje su rodile kaj su obukle bebama kad su izlazile iz rodilista.S obzirom na vrucine i da sam vec sve pripremila jos samo tu oblekicu moram spremiti i on9 kaj bum ja obukla.Mislila sam benkicu dugih rukava i onaj kombinezoncic sa stopalima bez rukava…dal je to pretoplo?ili da stavim dvije komb.?
Ja sam pripremila bodic sa dugim i kratkim rukavima (pa nek sestre odluce) i tregerice, carapice i kapicu i dvije tetrice.
Sortiraj odgovore
Najstariji