Meni su počeli opet menstrualni bolovi, cak su me kao budili ali sam full lose spavala, imam danas puno posla pa si mislim da bi mogla sutra ici roditi ali cini mi se da bi bebac bio jos unutra... Ma ja mislim da kada krenu pravi trudovi da ce mo ih prepoznati osim ako smo teške iznimke... Meni se ne svida kod tog doniranja sto nekad mozes nekad ne, rekle su mi neke zene da se u Ri moglo samo određenim danima, a sada ce mo vidjeti... Sinoć je bas bila grozna noc uspjela sam zaspati tek kada sam si ventilator donijela... A sto se tice sukrvice meni su isto rekli da je sve ok dok nije bas krvarenje, ali isto posto svako govori drugačije budi ti pametan... Ja se nadam da ce me sutra ginekolog pregledati idem probati vez narudžbe, ako nista imam termin u petak na dan poroda u Ri... Šteta se tice Petrovo nakon tih clanaka ja bi isla u drugu bolnicu ako je to moguće
Ja sam bila naručena u 10:30 h, a bila sam gotova oko 13 h. Čini mi se da nma bas pravila s naručivanjem, ovisi kakva je guzva.
Tamara, istina je, mozes donirati jedino pon-pet a ako rodis za vikend nema prijevoza za maticne, osima ako sama ne organiziras. Ja sam rodila u petak pa je sve proslo glatko.
Za Petrovu sam citala i nedavno onaj uzas s kiretazom bez anestezije, a sad i ovo.. Nezz ali ja bi radije u drugu bolnicu da moram birat. Mada ne mora biti svima lose tamo. Za svaku bolnicu netko ima dobra i losa iskustva
Ja ipak otisla do bolnice i vratili me doma...sve je u redu, ctg savrsen, uzv isto, plodna voda u redu...a ja puno mirnija...
Vezano za Petrovu bolnicu...ja sam se makla iz Petrove jer mi je bila potrebna promjena nakon tri spontana.Paralelno sam isla privatno i kod dr koja radi tamo...generalno odnosi bas i nisu najbolji tamo i puno puta sam dozivjela nervozu koju imaju izmedu sebe i sretna sam da ovu trudnocu nisam zapocela tamo.E sad....mislim da je sve to i kak ti se poklopi...neki faktor srece ajmo reci.Nekome su iskustva s Petrovom super,nekome ne.Ja sam imala jednu kiretazu tamo i moram reci da je sve proslo uredu i da od cijele situacije koja me zadesila ta kiretaza je prosla dobro,nakon zahvata su bili divni...je li zbog doktorice ili ne ne znam.Ovaj puta sam u Merkuru od 6tj.trudnoce u TA malo je reci da sam odusevljena.Doktori i sestre su stvarno super,s grcem sam svaki puta isla na pregled misleci hoce li sve biti uredu i bas su me znali utjesiti...iako sam od prvog dana u trudnickoj ne osijecam se kao da sve ide po na traci...da,zna se dogoditi da cekam na red ali nista strasno...uzmem hranu i knjigu😆.Tecaj im je stv.za svaku pohvalu i nekak su mi od prvog dana unijeli povjerenje i iako znam da porod nebu bezbolan nekak imam povjerenja i nije me frka.Zelim svima da zavrse u dobrim rukama i da se u tim trenutcima sve osijecamo koliko je moguce dobro i da smo u sigurnim rukama....kao sto su nama rekli na tecaju imate pravo traziti,pitati,informirati se...mi smo tu zbog vas
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ja imam naprimjer loša iskustva pogotovo sa prof Ivanišević koja je neljubazna i bezobrazna. Ulogu joj igra samo šta su nečiji roditelji i sl. Cim je mama nazvala i rekla da i ona radi u zdr ustanovi odma je bila druga ploča i bila sam zlato srećo i ostalo... a do tada se ponašala kao da me ni nema. Eto ,zato sam se ja maknula od tamo!
Je da sam i ovdje svašta prošla ali kad su uvidjeli da su stvarno oni krivi ,svi su super divni i krasni. Naravno neće rec da su krivi ali se vidi po ponašanju. Jedino šta su neke sestre prave kučke kad tako moram reč,ali to se isto riješi. Kako one prema tebi tak ti prema njima pa brzo zasute!
:-D
Kod mene evo kiša pada :-D
Ja imam naprimjer loša iskustva pogotovo sa prof Ivanišević koja je neljubazna i bezobrazna. Ulogu joj igra samo šta su nečiji roditelji i sl. Cim je mama nazvala i rekla da i ona radi u zdr ustanovi odma je bila druga ploča i bila sam zlato srećo i ostalo… a do tada se ponašala kao da me ni nema. Eto ,zato sam se ja maknula od tamo!
Hey, ne znam jesam li ti odg na temi od kud se ja nazalost ne micem :))),
Slucajno sam vidjela tvoj kom ovdje kad sam otvorila Trudnoca forum !
Pa ti si u terminu !!!!!!!!! Kako vrijeme leti !!!!
Gdje ces roditi !?
I da, slazem se u potpunosti sto si napisala za doticnu !! I ja sam jedno vrijeme bila kod nje, privatno je to potpuno druga prica !!! U bolnici, ni ne pogleda te ! Srecom sam se brzo makla od nje ! I dalje sam u Petrovoj, ali na drugom odjelu !
Ja imam naprimjer loša iskustva pogotovo sa prof Ivanišević koja je neljubazna i bezobrazna. Ulogu joj igra samo šta su nečiji roditelji i sl. Cim je mama nazvala i rekla da i ona radi u zdr ustanovi odma je bila druga ploča i bila sam zlato srećo i ostalo… a do tada se ponašala kao da me ni nema. Eto ,zato sam se ja maknula od tamo!
Ja sam bila kod nje😉
Sve jasno
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Mono
Javi mi se na meil da ne trpamo komentare ovdje curkama
valentina.majetic2409@gmail.com
Usput rodit ću u Rijeci :-)
Rozaa
Ja sam u početku mislila da je problem u meni i da fantaziram ... no poslije je sve bilo jasno!
Sortiraj odgovore
Najstariji