Ja imam ponovno kontrakcije, pocela sam pratit prije sat i pol vremena i na prosjeku su od 7 min po 40 sek..steze me od trbuha do ledja, ali recimo u utorak kad sam imala sam osjecala i menstrualnu bol, sad tu i tam. Nista mi vise nije jasno. Probala sam lezat, hodat,..citav dan mi je stegnut trbuh ali i malac je bio jako aktivan do prije nekih 2 sata, sad se tu i tam ritne.
OOO pa to bi vec moglo biti nekaj...
Uh sumer hoce li to tvoj prije mog drzim ti fige da se brzo i bezbolno rijesis poroda :D... Ma mene bole kukovi već neka dva tjedna fest, menstrualni bolovi i bolovi u donjem dijelu leda dolaze i odlaze... A ja sam pod nekim adrenalinom, nemam mira, cijeli dan nešto radim 4 sata sam peglala... Navecer sam isla praviti krafne
... Sada bi isla prošetati jer mi je muz sto pogledati utakmicu poslje posla, pa se njeckam dali ici do njega....
Ne mogu spavat. Sjedim na rubu kreveta jer ne znan sta bi sa sobon. A tako znan da cu plakat za ovakvin vecerima kad nisan mogla spavat. Bas san glupa. Umisto da krmim naveliko ja brojin ovce ahahhahahahhaa cekan sridu ko ozeblo sunce..a onda nedilju da udjen vise u taj 37tj.
Bambi bumo izdrzaleee...ja bi rado spavala i taman kad fino zacorim probudie zgaravica i bolovi na toj strani kojoj lezim...pisanje....jucer u isto vrijeme grc u obje noge,muz se usrao kad sam pocela usred noci urlati od bolova...cula me cijela ulica.Da ne velim da su mene hormoni tek sad predkraj trudnoce poceli loviti....ludaa sam,grizem😅.Zal mi je muza al nemrem si pomoci...i jos mu stalno govorim da navala hormona stize tek kad rodim😂😂😂.Ugl.ja se ponasam ko da svaki cas mogu ici roditi a imam jos vremena...ne znam imam neki osjecaj da bum prije rodila.Sutra imam kontrolu i bas me zanima stanje i peocjena tezine...kolko je bebolina dobila u dva tj.😏
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jos sam citava, nastavilo se i zaspala sam, rekoh kad krene jace probudit ce me, probudilo me par puta po noci stezanje i osjetila sam kontrakcije svaki put kad bi ustala do wc. Jutros se probudim i trbuh tvrd ko kamen i eto mislim da krece ispocetka. Za izludit, ali bar sam se naspavala ;)
Ipak nisam otišla u bolnicu, boljelo je ali nije bilo pravilno da bi mogla mjeriti. Tijekom noći sam osjetila bol samo nakon odlaska na wc. Danas idem na pregled, nadam se da se zbilja nešto pokrenulo.
Juhuuuu...curke javljajte situaciju...😙😙
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Javljate nam se :-) ja danas imam iscetkat moju bubicu, malo je uredit.. Moram je odvest do veta za godisnje cjepivo..jel zna itko jel ima ikakvih problema s tim ako sam ja trudna? Inace, svaki put moj jado nakon cjepiva dobije proljev pa bude umrtljena pa skoci tempica tako da bi radije da sam ja doma nego da je mm i mala vode kad ja budem u bolnici...
Javljate nam se :-) ja danas imam iscetkat moju bubicu, malo je uredit.. Moram je odvest do veta za godisnje cjepivo..jel zna itko jel ima ikakvih problema s tim ako sam ja trudna? Inace, svaki put moj jado nakon cjepiva dobije proljev pa bude umrtljena pa skoci tempica tako da bi radije da sam ja doma nego da je mm i mala vode kad ja budem u bolnici…
Nemas nikakvih problema s tim i ja sam vodila naseg prije 2 mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji