Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    26. Srpanj 2017. 09:10

Bravo Megi, cestitam ti!!!Nadam se da ces imat urednu trudnocu😘

• summerchild
    26. Srpanj 2017. 09:27

Nora-Fora:-)

Idem sada još malo na pregled Pa javim kako prošlo!
    Jučer me.cijeli dan baš bolilo kao kad trebam dobit i par puta me tako jako stislo da nisam ništa mogla…
    Osjetim je već skroz dolje ispod ruba gaca

Sretno i javi kak je proslo

• Bambi34
    26. Srpanj 2017. 10:14

summerchild

. Ovak su zasticeni u trbuhu i stalno pod nasom kontrolom.

Jutric svima...evo malo cu natipkat jer su mi prsti nateceni,trnu i ne mogu tipkat ahahhahahha puna sam vode natekli prsti, noge, ma ko Fiona od Shreka ahahahahahhaha
    Summerchild citirala san ti ovo jer je to zesca istina. Sve to brzo proleti...dok su mali mislis se kad ce pocet samo sjedit, pa hodat, pa pricat, pa spavat, uvijek nesto jel i onda se ne okrenes a ona ima 9.5g dodje s kupanja, presvuce se, mahne ti na brzaka i ode sa frendovima na igraliste i ti i mm ostanete sami svak na svom dijelu kauca ahahahhah onda se mislis pocelo je grmit kad ce ta mala vise doma...najradije bi posla po nju a ne mozes racunas u glavi ma necu je sramotit ahahahahhaa tako ti to ide kod nas...isto tako svako malo dodje sa nekakvom ranom koju treba sanirat ahahahha prekjucer je razbila palac na kamen ahahha ogulila komplet kozu s donje strane, a prije toga oba koljena i tako...radosti ahahahha nikad nije dosadno..
    Ja u srijedu idem na kontrolu...jedva cekam..ovaj mali ima jos bit u stomku mantram to cijelo vrijeme. Pas kao da osjeti da ce se nesto dogodit vec 3dana navecer ne zeli spavat u svojoj kucici nego lezi s nama u kuci...odvela bi ja gospodicnu u boks pa nek laje al imam goste pa ne mogu, da se ne bi zalili jel...

• Bambi34
    26. Srpanj 2017. 10:15

Megi zelim od srca urednu trudnocu :-)
    Nora-Fora ja se nadam da cete ipak jos bit 2u1 :-) neka nas jos :-)

Tamara..
    26. Srpanj 2017. 11:08

Uh drago mi je vidjeti da nisam jedina u problemu  hvale mene moji da se super držim pa ponekad pomislim da trebam malo vise kukati jer mi i znaju zadati zadatak koji nije realan za moje stanje...  Ali vidim da se tijelo drastično mijenja ovih dana sve vise bole zglobovi i zgaravica me ubija ne mogu spavati od nje,  a trebala bi biti manja sa obzirom da se mali spustio... Na otoke nogu sam se naviknula bas sam i ja rekla da sam poput Fione,  ali sam sretna sto nema trnjenja ruku :D...  Muci me jedino sto nemam gdje na pregled :/...  Ne svida mi se ovaj kraj trudnoće,  ali me brine razdoblje nakon poroda jer bas kako kazete,  pravi sou tek počinje...  Jos malo cure i na cilju smo...  Valentina javi sto kazu doktori...  Jel idem na polikliniku ili? 

Tamara..
    26. Srpanj 2017. 11:10

Jel ides  na polikliniku?  (mob mi prepravlja sam rijeci) 

Sundi
    26. Srpanj 2017. 11:37

Kak meni moja baba kaze od 88 godina. Djete drago sam ti spavaj vise nikad neces zaspat ko sada, uvjek ces si mislit na djete...

• evabeba
    26. Srpanj 2017. 12:56

Cure drage,ja se sad vratila s prvog pregleda u TA i bas sam tuzna. Sad sam 37 plus 3 i doktorica me za tjedan dana narucila na boln.lijecenje,tj.indukciju,jer imam tu trombofiliju glupu i dva spontana iza sebe. A sve je ok s bebom. Ja samo zelim prirodno roditi,necu glupi drip😞😥

26. Srpanj 2017. 13:02

Ništa,kaže da je ono krivo rekao prošli put da ne odgovara tjednima da je kao provjeravao i sve je super.
    Danas mi je samo radio CTG drugo apsolutno ništa. Kaže da dođem za tjedan dana i da ćemo onda pričat šta ćemo,tako da onda idući srijedu sigurno ostajem u bolnici.
    Malo mi je glupo jer ne znam jesam se još otvorila ni ništa...al ok valjda ću preživit do srijede...
    U tjedan dana sam dobila 3.5 kila hahah,sad sam na plus 12 ,imam 73.5..poslije posalje m fotku....

Ne idem na polikliniku jer ja vodim trudnoću gore kod prof Petrovića na 4.katu :-)

26. Srpanj 2017. 15:58

Evo moje buse,35T,+12kg..gdje su vaše??:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.