Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    26. Srpanj 2017. 01:31

Joj ja sam danas bas radila popodne, pekla tortu,  večeru,  imala hrpu tikvica pa sam ih cestila ribala pa zamrzavala...  I onda je krenulo stiskanje probadanje itd...  Ali je prestalo...  Joj nisam stigla robu prepeglati...  I zastupao mi se sudoper,  samo mi se crni da je problem puno dublji,  jer se pojavio u kupatilu smrad kiselog kupusa...  Joj imam lekciju od sada kada negdje useljavamo prvo detaljno idem na ubijanje nametnika i provjeravanje svega...  Ovo je kuca u kojoj se jako dugo nije zivjelo i sada sve isplivala na površinu ...  Ne znam dali sam jučer pisala kako su nas moljci napali i uništili jako puno hrane i cajeva...  A ja sam svega radila veliku zalihu smrc..  A i sve integralno itd... 

Maja 3
    26. Srpanj 2017. 04:55

Megi1509

Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)

Joj Megi,cestitam ti od srca! Kako se nebi sjecala? Eto sve dodje na svoje. Imat ce beba svog andjela. Cuvaj se!

Sundi
    26. Srpanj 2017. 06:34

Megi1509

Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)

Kak ne bi se sjecale. Puuuno hvala. Pazi na sebe i bebu. U samo polako.😗😙😚😍🤗😇

Sundi
    26. Srpanj 2017. 06:47

Tamara..

Joj ja sam danas bas radila popodne, pekla tortu, večeru, imala hrpu tikvica pa sam ih cestila ribala pa zamrzavala… I onda je krenulo stiskanje probadanje itd… Ali je prestalo… Joj nisam stigla robu prepeglati… I zastupao mi se sudoper, samo mi se crni da je problem puno dublji, jer se pojavio u kupatilu smrad kiselog kupusa… Joj imam lekciju od sada kada negdje useljavamo prvo detaljno idem na ubijanje nametnika i provjeravanje svega… Ovo je kuca u kojoj se jako dugo nije zivjelo i sada sve isplivala na površinu … Ne znam dali sam jučer pisala kako su nas moljci napali i uništili jako puno hrane i cajeva… A ja sam svega radila veliku zalihu smrc.. A i sve integralno itd…

A joj a obicno se stvari poklope. Tak meni sad nes steka vesmasina a taman sam mislila piknut susilicu... opcenito su kuce zafrknute... 
    Stalno nesto... taman dok sve zavrsis prode xy godina pa mozemo uspoxetka...

Rozaa
    26. Srpanj 2017. 06:53

Megi cestitam...divne vijesti😘😊!!!

Cure ja sam u fazi kad bi voljela spavati i s obzirom kak je fino rashladilo idealno je ali nikak se namjestiti.Zaspim i onda me copi bol na toj strani kojoj lezim koda su mi svi misici upaljeni...e onda krece okretanje na drugu stranu uz jaukanje...pa se taman namjestim i pisa mi se😝!Inace se super prek dana osijecam...jucer smo pripremili krevetic,u petak jos prematalica,imam rundu vesa za speglat i laganini cistim.Parni cistac nam ne dela pa danas krecem s ciscenjem radijatora....to mi je komaaaa!!!Torbe za bolnicu sam nekidan spremila...cak ni nebi nek se svi cude da kaj cekam...a imam jis cetiri tjedna...al kad ti netko baci bubu u uho nisi miran pa sam spakirala valjda sve.Nekak mi se cini da sam nekaj zaboravila jer je bas sve lijepo stalo u torbu...na dno veeeliki paket chico ulozaka-iako bu ostalo toga,jednokratne gace,spavacice iako su rekli da netreba,japanke za tusiranje,dva rucnika,pelene,dvije tetre ak sl.treba,toalet papir,grudnjak za dojenje i jasucice,kremica za bradavice i ostala kozmetika za osnovnu higijenu-uzela sam sve mala pakiranja,rukavice ak ce se bebolina grebati nokticima,vlazne maramice,grickalice i to je to,u torbu za box za muza jednokratno odjelo,mali rucnik,termalna voda,vlazne maramice i stavila sam jednokratne gace i ulozak,labelo....jos bum stavila vodu i nekaj kaj bu muz jel.Valjda nisam nis zab.Nego....raspisala sam se.Kak ste mi vi?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    26. Srpanj 2017. 07:11

Megi dobrodosla nazad sa tako lijepim vijestima. 

Tamara: to uvijek tak, kad jedno krene onda sve krene u stanu.

Ja sam jucer od 4-8 imala pripremne, onak po skolski svakih  20-30 min po 30 sek otprilike, neki su bili kraci razmaci neki duzi i vec mislila to je sad to, prva faza kad ono nista. Nocas me par puta probudilo i opet nista. Jel to normalno? Sutra ujutro idem na pregled. Malac je sinoc i stucao i pomicao se. Jutros sam ga isto isprovocirala da se malo pomakne da vidim jel ok.

Sundi
    26. Srpanj 2017. 08:04

Ja sam nocas spavala ko klada... ujutro smo se probudila a cjeli trbuh mi je bio na jednu stranu. Ocito se nisam pomakla s lijevog boka...
    A stalno me nekaj boli inace.. lol..
    Postala sam klasicna trudnica... mislim ne zalim se jer sam si obecala da necu bit pekmez, a necu ni stvarat paniku... bole me leda, noge mi oticu,  trbuh mi zna bit tvrd ko kamen, ko da sam malo prehladena.. bas me zanima u petak koliko cu bit sad otvorena...

Rozaa
    26. Srpanj 2017. 08:20

Tak sam i ja rekla da nebum kukala...i inace sam stv.ok.Za cudo i ove vrucine dobro podnosim...al da,kak velis postajem klasicna trudnica😂

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    26. Srpanj 2017. 08:55

Sundi i Roza tak i ja, ne kukam i prigovaram, ali priroda radi svoje. Svi me stalno ispituju jel mozes, jel ti tesko, meni je glavni moto - ak su svi dosad mogli pa mogu i ja. Sta imam od kukanja i cviljenja, osim toga stvarno nije to sve tak tesko podnosit. Imam frendicu koja treba rodit mjesec dana nakon mene a stalno prigovara kak joj je tesko i kak je trudnoca uzasna i jedva ceka da rodi. Mislim da nas tek onda ceka pravi posao, neprospavane noci i briga do kraja zivota. Ovak su zasticeni u trbuhu i stalno pod nasom kontrolom. 

26. Srpanj 2017. 09:08

Idem sada još malo na pregled Pa javim kako prošlo!
    Jučer me.cijeli dan baš bolilo kao kad trebam dobit i par puta me tako jako stislo da nisam ništa mogla...
    Osjetim je već skroz dolje ispod ruba gaca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.