Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    25. Srpanj 2017. 01:46

Summer sretno,  javljaj situaciju ... 
    Cure sto mislite koja je sljedeća? 

Rozaa
    25. Srpanj 2017. 07:22

Bambi34

Ja sam onda prava seljanka ahahahaha otisla u Mullera,izvadila 1 iz kutije opasala oko sebe (preko majice naravno) vidila da pase iz prve i kupila ahahahha buduci da sam se uclanila u klub jos dobila kupon s popustom :-)

Tak sam i ja napravila😉

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    25. Srpanj 2017. 07:24

Uspjesno sam prespavala noc uz nekoliko budjenja uz kontrakcije, mislim da su to ovi pripremni trudovi jer su drugaciji nego dosad. 

Vezano uz grudnjak i ja sam to nest prislanjala, ali kao sto rekoh ne mogu uopce procjenit. Inace nosim 75B, sad u trudnoci 80B, pa mozda najbolje da onda uzmem 80B. Sta i Muller ima neki svoj klub??

Bila sam jucer i u Bubamari pitala za poklon paket, kaze zena da navratim i pitam svaki put kad sam u prolazu jer oni toga dobiju jako malo, pa brzo ode.

• gala_28
    25. Srpanj 2017. 11:29

Summer, jesi još doma i u komadu? :)
    Nadam se da ste bolje spavale noćas, napokon je malo osvježilo. :)

• summerchild
    25. Srpanj 2017. 11:47

gala_28

Summer, jesi još doma i u komadu? :)
    Nadam se da ste bolje spavale noćas, napokon je malo osvježilo. :)

Jesam, jos sam u komadu i doma i mislim da bum jos tak neko vrijeme ak se nekaj naglo ne preokrene ;)

• gala_28
    25. Srpanj 2017. 12:21

Odmaraj, spavaj i uživaj :)
    Tko zna što nas čeka kad malci stignu :D a onda je kasno lupati glavom o zid što nismo na vrijeme iskoristile ove dane.
    Ja sam sad našla položaj koji mi je udoban, a da ne osjetim pritisak dolje ni nikakvu pizdobolju...plan mi je ovako ostati idućih par dana i pokočiti se :D kad idem do wc-a samo imamo osjećaj kao da će mali skliznuti dolje. Uf, kad se sjetim da sam samo prije 10 dana hodala po 3-4 stanice u oba smjera i nalazila se sa frendicama. Znanstvena fantastika. 

• summerchild
    25. Srpanj 2017. 13:15

gala_28

Tko zna što nas čeka kad malci stignu :D a onda je kasno lupati glavom o zid što nismo na vrijeme iskoristile ove dane.
    Ja sam sad našla položaj koji mi je udoban, a da ne osjetim pritisak dolje ni nikakvu pizdobolju…plan mi je ovako ostati idućih par dana i pokočiti se :D kad idem do wc-a samo imamo osjećaj kao da će mali skliznuti dolje. Uf, kad se sjetim da sam samo prije 10 dana hodala po 3-4 stanice u oba smjera i nalazila se sa frendicama. Znanstvena fantastika.

Ista stvar kod mene, do prije tjedan dana sam hodala naokolo bez problema, sad sam full natecena, zglobovi na nogama se ne vide, osjecam se ko Big foot :) a kad trebam na wc isti feeling kao da ce skliznut. 

• summerchild
    25. Srpanj 2017. 13:17

Tamara, Little G jeste vi u komadu? 

• gala_28
    25. Srpanj 2017. 13:31

summerchild

gala_28

Ja sam sad našla položaj koji mi je udoban, a da ne osjetim pritisak dolje ni nikakvu pizdobolju…plan mi je ovako ostati idućih par dana i pokočiti se :D kad idem do wc-a samo imamo osjećaj kao da će mali skliznuti dolje. Uf, kad se sjetim da sam samo prije 10 dana hodala po 3-4 stanice u oba smjera i nalazila se sa frendicama. Znanstvena fantastika.

Ista stvar kod mene, do prije tjedan dana sam hodala naokolo bez problema, sad sam full natecena, zglobovi na nogama se ne vide, osjecam se ko Big foot :) a kad trebam na wc isti feeling kao da ce skliznut.

Onda je to normalno? Ok, već sam na svašta pomišljala. Još mi nije otišao taj čep, ništa ne kužim više, odjednom me sve muči pa sam zapala u paniku jučer i danas.

• gala_28
    25. Srpanj 2017. 13:36

Išla sam sad staviti plahtu na krevetić od malog pa da uslikam i pošaljem mojima kako izgleda i uzmem pakovanje tog nečeg iz one bubamara kutijetine za što svo ovo vrijeme vjerujem da ne nepropusna navlaka za madrac. I onako divljački potegnem taj najlon i otvorim, kad ono nešto čudno i definitivno nije ta navlaka. Pogledam malo bolje kad ono tooo su glupi chicco ulošci koje sam nemilice tražila po stanu :O i mislila da mi nisu stigli...to je taaakoo veliko? :O Kako ste vi to čudo upakirale u torbu? Samo tako "gole" bez neke zaštite ili ih spremili u neki nesseser...bolje rečeno zasebni kovčeg samo za njih? Ovi noćni imaju onaj najlon svaki zasebno, a ovo je ogromno i golo, ne znam koliko je higijenski samo ih staviti u torbu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.