Koga vraga ovaj komada stalno leti ,reklama??haha
Evo meni danas cijeli dan u banani ...trbih svako toliko kontrakcija,već sam popila i magnezij i spasmex i čak od kamilice...malo popusti pa mi bude opet pritisak dole...kad se makne onda više sve ok ...ma strašno
I još me boli kao da ću stvari dobit...uff svaki dan sve gori
U četvrtak tek pregled al ići ću sutra ako bude ovako
Išla sam sad staviti plahtu na krevetić od malog pa da uslikam i pošaljem mojima kako izgleda i uzmem pakovanje tog nečeg iz one bubamara kutijetine za što svo ovo vrijeme vjerujem da ne nepropusna navlaka za madrac. I onako divljački potegnem taj najlon i otvorim, kad ono nešto čudno i definitivno nije ta navlaka. Pogledam malo bolje kad ono tooo su glupi chicco ulošci koje sam nemilice tražila po stanu :O i mislila da mi nisu stigli…to je taaakoo veliko? :O Kako ste vi to čudo upakirale u torbu? Samo tako "gole" bez neke zaštite ili ih spremili u neki nesseser…bolje rečeno zasebni kovčeg samo za njih? Ovi noćni imaju onaj najlon svaki zasebno, a ovo je ogromno i golo, ne znam koliko je higijenski samo ih staviti u torbu.
Meni su ti ulosci zauzeli pola torbe, stavila sam ih u toj ambalazi i zatvorila selotejpom, a u vrecicu za radjaonu sam ih stavila u vrecicu za zamrzavanje 3 kom.
Išla sam sad staviti plahtu na krevetić od malog pa da uslikam i pošaljem mojima kako izgleda i uzmem pakovanje tog nečeg iz one bubamara kutijetine za što svo ovo vrijeme vjerujem da ne nepropusna navlaka za madrac. I onako divljački potegnem taj najlon i otvorim, kad ono nešto čudno i definitivno nije ta navlaka. Pogledam malo bolje kad ono tooo su glupi chicco ulošci koje sam nemilice tražila po stanu :O i mislila da mi nisu stigli…to je taaakoo veliko? :O Kako ste vi to čudo upakirale u torbu? Samo tako "gole" bez neke zaštite ili ih spremili u neki nesseser…bolje rečeno zasebni kovčeg samo za njih? Ovi noćni imaju onaj najlon svaki zasebno, a ovo je ogromno i golo, ne znam koliko je higijenski samo ih staviti u torbu.
Meni su ti ulosci zauzeli pola torbe, stavila sam ih u toj ambalazi i zatvorila selotejpom, a u vrecicu za radjaonu sam ih stavila u vrecicu za zamrzavanje 3 kom.
Ja sam ih stavila sastrane i napisala da mi donesu cim me dodu gledat u bolnicu. To ce sister rjesit. Ona je jedina dovoljno skockana u glavi da to obavi. A i imala je 11 savova od poroda prije dvije godine pa ce se sigurno sjetit..
Kod mene se nista jos ne desava... Samo primjećujemo da sam tromija, kada ulazim izlazim iz kreveta to izgleda poput ribe na suhom haha... Zglobovi sve vise bole i kukovi hmm mozda se to zdjelica priprema... Kakvi su to chicho ulošci ako ima tko otvorene da slika
Tamara, Little G jeste vi u komadu?
Summerchild mi smo došli na svijet prije točno 7 dana...uživamo i mazimo se. Ponekad tu provirim. Puno puno sreće i brz porod...javi se
Tamara, Little G jeste vi u komadu?
Summerchild mi smo došli na svijet prije točno 7 dana…uživamo i mazimo se. Ponekad tu provirim. Puno puno sreće i brz porod…javi se
Joj skroz sam zaboravila da si rodila :) sorry tesko mi je pratit vise tko i kada ;) ljubi malisana..
Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))
I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)
Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)
Cestitam Megi! Bas mi je drago! Pazi puno na sebe! :)
Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)
Megi od sveg srca ti zelim ugodnu i urednu trudnoću.. Neka dode zdrava i vesela bebica da ti olakša tugu i bol... Čuvaj se i pazi se, zelim vam svu sreću...
Sortiraj odgovore
Najstariji