Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 15:58

Evo moje buse,35T,+12kg..gdje su vaše??:-)

• Tena1203
    26. Srpanj 2017. 18:34

Curke pozdrav svima, stalno vas citam ali nikako napraviti profil i poceti kometirati, moram priznati da puuuno pomaze vidjeti da nas ima jos koji prolazimo ovu zadnju fazu trudnoce 😝sad sam 35 tj+6 dana, roditi cu u Vinogradskoj. Zanima me da li je nekoj od vas beba jos na zadak kao meni? Isto tak, dal ste osjetile kad se okrenuo? 

• Bambi34
    26. Srpanj 2017. 19:17

Tena dobrodosla :-)
    Nora-Fora mrsavice jedna...danas sam doma u kupacem jer sam se druzila cijeli dan s peglom ahahahha tako da slikat cu se narednih dana al evo iskreno izgledam ko kit...inace, malo sam jutros u bedu bila...stala na vagu i ono 3kg u 3tjedna..divno.

26. Srpanj 2017. 19:54

Ja sam dobila 3 i pol kile u tjedan. Da a ...stalno jedem hahahah

• Anjaaa
    26. Srpanj 2017. 20:10

Nora, kao da gledam sebe, samo sam ja dosta niza i imam veći trbuh
    kod nas je dosta zahladilo. Oprala sam svu robicu, jos ispeglat, nabavit sve za torbu za rodiliste i mirna sam. Preksutra imam pregled

26. Srpanj 2017. 20:23

Krivo sam napisala ne 35 nego 36 tjedan

Ajde slikajte  busee  :-D

Tamara..
    26. Srpanj 2017. 20:52

Joj ja sam veća od slona najdublja trudnica...  E cure pije li tko gastal..  Ove zgaravice su postale ne snošljive a zena mi dala gastal u ljekarni...  Nisam pametna dal da idem u Matulje sutra probati dočekati da me ginekolog pregleda..  A u drugu ruku muz mi ide raditi tek od 4 pa bi njega razmrdala, a nista se ne vidimo jer radi cijele dane :/

Tamara..
    26. Srpanj 2017. 20:59

Najdeblja  ne najdublja  haha.. 

• summerchild
    26. Srpanj 2017. 21:28

Tamara..

Joj ja sam veća od slona najdublja trudnica… E cure pije li tko gastal.. Ove zgaravice su postale ne snošljive a zena mi dala gastal u ljekarni… Nisam pametna dal da idem u Matulje sutra probati dočekati da me ginekolog pregleda.. A u drugu ruku muz mi ide raditi tek od 4 pa bi njega razmrdala, a nista se ne vidimo jer radi cijele dane :/

Ja pijem gastal, doktorica mi rekla nek njih uzmem. Pitala sam za soda bikarbonu pa mi je rekla da se drzim gastala. Ja bi na tvom mjestu otisla na pregled ipak.

• Tena1203
    26. Srpanj 2017. 21:44

Ja sam par puta popila sodu bikarbonu kad se vise nije dalo izdrzati.. i ja sam dobila 2,5 kg u 3 tjedna.. do sada 10kg.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI