Curke pozdrav svima, stalno vas citam ali nikako napraviti profil i poceti kometirati, moram priznati da puuuno pomaze vidjeti da nas ima jos koji prolazimo ovu zadnju fazu trudnoce 😝sad sam 35 tj+6 dana, roditi cu u Vinogradskoj. Zanima me da li je nekoj od vas beba jos na zadak kao meni? Isto tak, dal ste osjetile kad se okrenuo?
Tena dobrodosla :-)
Nora-Fora mrsavice jedna...danas sam doma u kupacem jer sam se druzila cijeli dan s peglom ahahahha tako da slikat cu se narednih dana al evo iskreno izgledam ko kit...inace, malo sam jutros u bedu bila...stala na vagu i ono 3kg u 3tjedna..divno.
Ja sam dobila 3 i pol kile u tjedan. Da a ...stalno jedem hahahah
Nora, kao da gledam sebe, samo sam ja dosta niza i imam veći trbuh
kod nas je dosta zahladilo. Oprala sam svu robicu, jos ispeglat, nabavit sve za torbu za rodiliste i mirna sam. Preksutra imam pregled
Joj ja sam veća od slona najdublja trudnica... E cure pije li tko gastal.. Ove zgaravice su postale ne snošljive a zena mi dala gastal u ljekarni... Nisam pametna dal da idem u Matulje sutra probati dočekati da me ginekolog pregleda.. A u drugu ruku muz mi ide raditi tek od 4 pa bi njega razmrdala, a nista se ne vidimo jer radi cijele dane :/
Joj ja sam veća od slona najdublja trudnica… E cure pije li tko gastal.. Ove zgaravice su postale ne snošljive a zena mi dala gastal u ljekarni… Nisam pametna dal da idem u Matulje sutra probati dočekati da me ginekolog pregleda.. A u drugu ruku muz mi ide raditi tek od 4 pa bi njega razmrdala, a nista se ne vidimo jer radi cijele dane :/
Ja pijem gastal, doktorica mi rekla nek njih uzmem. Pitala sam za soda bikarbonu pa mi je rekla da se drzim gastala. Ja bi na tvom mjestu otisla na pregled ipak.
Ja sam par puta popila sodu bikarbonu kad se vise nije dalo izdrzati.. i ja sam dobila 2,5 kg u 3 tjedna.. do sada 10kg.
Curke pozdrav svima, stalno vas citam ali nikako napraviti profil i poceti kometirati, moram priznati da puuuno pomaze vidjeti da nas ima jos koji prolazimo ovu zadnju fazu trudnoce 😝sad sam 35 tj+6 dana, roditi cu u Vinogradskoj. Zanima me da li je nekoj od vas beba jos na zadak kao meni? Isto tak, dal ste osjetile kad se okrenuo?
Bokić...meni je bebolina do proslog tjedna bila na zadak i saznavsi da se okrenula saznali smo i spol☺...imala sam osijecaj da se nekaj dogada jer mi je inace moja curka mirnija a kad se okretala bio je tulum...sutra smo 36tj
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji