Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaryT
    24. Srpanj 2017. 19:04

evabeba

Mary T,u kojoj si bolnici? Zasto te jos drze ako je tlak ok?

U splitskom rodilistu, pa neznam ni ja zasto me drze. A odjeli puni i nema mista za teze slucajeve. Kao nema veze kad sam vec tu..😆...a et, odmaram se.. nit primam kakvu terapiju nit nista...

24. Srpanj 2017. 19:12

Mary
    Šuti i lezi hahahah
    Barem si pod nadzorom a ne kao mi hrpa nas doma i ono molis Boga da ti se šta ne desi do idućeg pregleda...pogotovo po noći hahaha

• summerchild
    24. Srpanj 2017. 19:37

Tamara..

Gledao mi je neke protoke i bila sam na ctg … ma isla sam po doktorima zbog tih antitjela sto imam i sad ovi nisu znali sto da rade samnom pa su kao gledali te protoke i sada ovaj docent zadnji sto me je gledao je rekao da ne moram to vise, ali oni opet pogledaju zadnji nalaz i pogledaju mi to sto su ovi prije radili… tako da sam prolazila hrpe doktora , a oni mi ubiti nisu nista radili… ja bi bas volila znati dali sam otvorena, jeli plodna voda ok ….imam taj neki strah da se sa bebom ne pocme sada nesta dogadati, a da ja to ne znam …

Al trebali su te narucit za pregled prije poroda svejedno sto ovo vise ne moras..javi se ti svom ginekologu pa makar nek te on pogleda.

Tamara..
    24. Srpanj 2017. 19:52

Ma zelim ja pregled..  Samo sam htjela reci da su mi krive stvari gledali sada u petak...  Najradije bi isla sad roditi da se riješim toga,  bas mi je stresna ta borba oko pregleda i godišnjih njihovih 

• blu5
    24. Srpanj 2017. 20:05

Ajme, ajme,muke po trudnoci😵Jos malo curke izdrzite...

• tmr28
    24. Srpanj 2017. 20:49

summerchild

Evo ja ispeglala sve, otisla jos u shopping po onaj jastuk sa cickom za drzanje bebe kaj je ujedno i poplon. Usput u c&a na snizenju kupila dvoje hlacica za malca za 50 kn i komplet traper tregeri hlacice i bodi za 99 kn. Moram prestat ici u trgovine. Skuzila sam da sad imam gomilu bodica (nekoliko sam ja kupila, a ostalo dobila) a hlacica skoro uopce nemam. Bila sam i u mulleru kao opet gledat grudnjak, ali ja jednostavno ne znam izabrat velicinu i onda na kraju ne kupim. Inace nosim blago podstavljene grudnjake sa zicom tak da su mi ovi misterija. Sad po doma nosim one trakice od pamuka i elastina i to mi je ok za po doma.

U mulleru mozes uzet odokativno grudnjak pa doma probas i zamjenis ako ne pase...tako je meni rekla teta na blagajni

• summerchild
    24. Srpanj 2017. 22:06

Curke meni ispao sluzni cep prije nekih pol sata. Trbuh mi je napet, probada me dolje s vremena na vrijeme, nekak mislim da necu jos, ali tko zna..

• Bambi34
    24. Srpanj 2017. 22:32

Ja sam onda prava seljanka ahahahaha otisla u Mullera,izvadila 1 iz kutije opasala oko sebe (preko majice naravno) vidila da pase iz prve i kupila ahahahha buduci da sam se uclanila u klub jos dobila kupon s popustom :-)

koskica
    24. Srpanj 2017. 22:34

Cure

grudnjak iz mullera meni paše prema veličini koju sam nosila ćrije trudnoće. Ti grudnjaci su super jer imaju puno elastina. Kad rodite i grudi jako nateknu možda će vam se činiti maleni al to ne traje skroz, prvih par dana samo. Imam i grudnjake iz lidla oni su mi isto dobri jer. Su pamučni ali su drugačiji i moj glas ide mullerovima.ako. Se bojite za vel. Uzmite broj veće al ne puno više od toga

url=https://lilypie.com]

• Bambi34
    24. Srpanj 2017. 22:57

summerchild

Curke meni ispao sluzni cep prije nekih pol sata. Trbuh mi je napet, probada me dolje s vremena na vrijeme, nekak mislim da necu jos, ali tko zna..

Ajme Summerchild javljaj nam se :-) :-) sretno :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.