Ja sam izasla iz bolnice..i sad cekam i narucena na pregled u ambulantu u rodiliste za 2 dana...sve u svem nisam otvorena i tlak super...39-ti tjedan danas...😁
Jovano
Moj je malac stalno aktivan ali ne osjecam pritisak dolje vec samo kod rebara pa ne kuzim jel se pomaknuo.. sutra idem na pregled pa cemo vidjeti..
E bas tako je izgledao moj test... I bio je točan... To mi je tada bio najgori sok, a sada tolika sreća
Book curke… Vjerojatno me se nove cure ne sijecaju,jedino ako su citale postove negdije na pocetku.. Bila sam se povukla iz grupe jer sam izgubila svoju bebu.. Sada sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam svu srecu.. Nadam se da ste sve uzivale u trudnickim danima,da niste imale puno mucnina,da ste se uspijele naspavati prije nego dodju vase bebice.. :))I mi smo nedavno ponovo ugledali +,ali sada od prvog dana dobivam fragmin i vjerujem da ce u 3.mj na svijet doci nas drugi andeo :)
Ja te se sjecam!Zao mi je zbog gubitka bebe!Zelim ti srecu u ovoj trudnoci i sve naj naj do samog kraja
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej curke. Eto mene. Sliku necete dobit. Sramim se imam hrpe kila jos od prije pa mi je neugodno. Mene su jucer copili neki pripremni trudovi. Jedno 5 - 6 za redom kroz dva sata. Ali onda sam se otusirala porazgovatala sa svojom Mare i otisla spavati. Uglavnom sad kad hodam boli me zdjelica ko da ce mi djete ispast. A jucer me je copilo u dole u ledima i krenulo prema sredini trbuha bas je bilo onak posteno po 5 - 10 min.
Cure moje ja sva u selidbi pa nikako da vam se javim. Ipak nas još ima, već sam mislila da su sve rodile.
Kod mene zadnjih tjedan dva krenuli bolovi dole. Kad malo prohodam ne boli, čim legnem osjetim, gegam se ko pingvin do wca. Za sad otvorena 1 prst, kažu daje to normalno s obzirom na tjedan. Na pregled idem opet za 2 tjedna.
Što je bliže kraj sve sam umornija, teže se krećem, samo bi spavala a nikako se namjestit... Pola dana uređujem stan i selim, pola dana proležim...
Bila sam danas na pregledu, narucili me ponovno za tjedan dana ak se prije nekaj ne pokrene. Otvorena sam samo za 1 prst, ctg je ok. Rekla sam za sluzni cep i da sam imala pripremne trudove, kaze doktorica da to zna tak krenut pa stati i da dodjem ak mi pukne vodenjak, krvarim, ne osjecam bebu ili imam trudove svakih 5 min bar sat vremena.
moze li mi netko pls reci kada se pred kraj smanje pokreti bebe?
sad sam 33+5, mali buco vec ima 2600g...ogtt je sper, nemam secer samo veliku bebu
do neki dan je izvodio svakakve akrobacije po cijele dan i noci, a zadnjih dana jedva da ga osjetim! toliko da nisam sigurna jesu li crijeva, on, moja masta...kao u pocetku, lagano me dotakne...isla sam vec i na hitnu, ctg i uzv ok. eventualno 1-2 puta dnevno izbaci guzu ili nogu i ima par "divljih" pokreta, ali zapravo je sve mirniji.
jesmo li vec u fazi kad je to normalno ili da svaki dan dizem paniku uopce se ne mogu opustiti, stalno gledam i drzim trbuh...
naravno, ovi smanjeni pokreti su takvi bez obzira na tone voca koje pojedem, lubenice, grozde, smokve, breskve, cak sam taj dan kad sam isla na hitnu ko manijak zderala i voce i cokoladu i pila sok...samo sam na wc-u zavrsila
pls help!
moze li mi netko pls reci kada se pred kraj smanje pokreti bebe?
sad sam 33+5, mali buco vec ima 2600g…ogtt je sper, nemam secer samo veliku bebu
do neki dan je izvodio svakakve akrobacije po cijele dan i noci, a zadnjih dana jedva da ga osjetim! toliko da nisam sigurna jesu li crijeva, on, moja masta…kao u pocetku, lagano me dotakne…isla sam vec i na hitnu, ctg i uzv ok. eventualno 1-2 puta dnevno izbaci guzu ili nogu i ima par "divljih" pokreta, ali zapravo je sve mirniji.
jesmo li vec u fazi kad je to normalno ili da svaki dan dizem panikuuopce se ne mogu opustiti, stalno gledam i drzim trbuh…
naravno, ovi smanjeni pokreti su takvi bez obzira na tone voca koje pojedem, lubenice, grozde, smokve, breskve, cak sam taj dan kad sam isla na hitnu ko manijak zderala i voce i cokoladu i pila sok…samo sam na wc-u zavrsila
pls help!
Mozda da odes svom ginekologu na ultrazvuk? Moj je miran ako sam dosta u pokretu. Onda se samo navecer mrvicu javi.
Sortiraj odgovore
Najstariji